29 Temmuz 2011 Cuma

BeyazKutu'dan 1 Kişiye 50 TL Değerinde Accessorize Hediye.

Merhaba mutfak cinleri .. :) Her ne kadar eskisi kadar tarif paylaşamazsakta kampanyalarımıza devam ediyoruz. Bunun nedeni de havaların sıcak olması ve gamzenin tatilde olmasıdır! :)

Sponsor olan firmamız beyazkutu.com 1 cin izleyicimize 50 tl değerinde Accessorize ürünlerinden hediye edecek. Accessorize ürünlerini merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz.

Beyazkutu.com 'dan beğendiğim bir kaç ürünü göstermek istiyorum.


Sizde  Accessorize kategorisinden bir hediye kazanmak istiyorsanız katılım şartları aşağıdadır.


 Katılım Şartları:
  1. BeyazKutu.com'a üye olmak ve en az 10 arkadaşa davet gondermek,
  2. BeyazKutu.com'dan bir ürünü beğenip yorum yapmak,
  3. BeyazKutu Facebook sayfasını beğenmek,
  4. Katıldığınızı belirtip ad,soyad ,mail adresinizi bu postun altına yazmanız gerekmektedir.

Kampanya Başlama Tarihi: 6 Ağustos.
Kampanya Bitiş Tarihi: 6 Eylül.





BEYAZ KUTU SONUÇLARI

Mutfak Cinleri olarak katılan herkese çok teşekkür ederiz .Beyaz kutu sponsorluğunda bizden 50 tlik hediye çeki katılımcılarımız listesi aşağıdaki gibidir.


ÇEKİLİŞ LİSTEMİZ:
  1. Fevzi
  2. gülsen
  3. lerzank.
  4. ysmnedbyt
  5. sineminbahari
  6. cilekliturta
  7. filiz yumer t.
  8. yükse
  9. ereknur
  10. Ferman A.
  11. pelin d.
  12. cangz
  13. pesimist_simge
  14. masumkedi
  15. Asiye Uzun D.
  16. kumral28
  17. asyahan
  18. ikidelilik
  19. cicikiz
  20. ismail
  21. nilüfer
  22. eda s.
  23. züleyha ç.
  24. meyosh16
  25. pamik seker
  26. dağlar kızı
  27. Burak O.
  28. şengul y.
  29. gizemli tosbağa
  30. myname42
  31. dduygu22
  32. emk87
  33. potus
  34. mehtap t.
  35. ayşe
  36. FRMN
  37. AYBUKE067
  38. SRPL
  39. HALİK V.
  40. SELÇUK1
  41. SUMEYYE
  42. hale can
  43. sariya atasever
  44. karaçocuk
  45. yusuf
  46. hanımın çiftliği
  47. hayal kuzum
  48. begumbere
  49. incesaz
  50. defnedemirtwins
  51. rümüş
  52. nilgün
  53. alışveriş davetiyesi
  54. deniz
  55. closely fashin
  56. oğuz a.
  57. deniz öz
  58. ezgi k.
  59. murat a.
  60. mehmet a. tebrikler mehmet a.
  61. esra nazan e.
  62. aslıhan k.
  63. zaman yolcusu
  64. berat a.
  65. hale s.
  66. DİLEK AYGUN
  67. gülbin_a
  68. rukiye_klc



    Kazanan izleyicimiz 61 numara ile mehmet avcı.
    Bizden Beyazkutu.com sponsorluğunda 50tlik çek kazanan izleyicimiz tebrik ediyoruz.
    Kendisine mail yoluyla iletişime geçiceğiz



Videolu çekilişimiz için.








BeyazKutu.Com'un Keyifli BirRöportajı.


Röportaj: Henüz Tamamlanmamış Bir Başarı Öyküsü
Perşembe, 10 Mart  2011 15:30
Birazdan okuyacağınız satırlar sadece iyi bir girişimci ve genç bir patron olduğu için değil henüz 26 yaşındaki bir gencin kendisini ticari bir figür olarak var etme isteği, içindeki başarı hırsı, azim ve başarısından dolayı kaleme alındı...
Birazdan size anlatmaya çalışacağım kişi Serdar ÇINAR. 1999 yılında tek başına yapmış olduğu ilk internet projesinden bugün tüm mesaisini harcadığı ve  kendisinin ‘okulu bitirme projem’  olarak tanımladığı beyazkutu.com projesine dek gelişimini ispatlarcasına yazdığı başarı hikayelerini , internet camiasını takip eden sizler de ilgiyle izliyorsunuz...

Serdar ÇINAR ile web girişimciliği , henüz başlarında olduğu ticaret hayatı, başarı hevesi, sosyal aktiviteleri  internette başarılı olmanın sırları ile ilgili ilgi çekici ve bir o kadar da dersler çıkarılabilinecek bir 
röportaj gerçekleştirdik.
Merhaba, aslında interneti takip eden kişiler seni yakından tanıyor ama sen bize kendini bir defa daha anlatır mısın?
1984  İstanbul doğumluyum. Akademik olarak baktığımızda İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lisans ve yine İstanbul Üniversitesi Sosyal Yapı ve Sosyal Değişme Bilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimlerimi tamamladım.

Daha lise yıllarından itibaren internet dünyasıyla ilgilenmeye başladım. Sonra da ‘rahat yıllar’ olarak nitelendirdiğim üniversite yıllarında mevcut projelerimi geliştirdim. Bunun dışında hem yurt içi hem de yurt dışı satışlarına yönelik e-ticaret projeleri yaptım, tüm üniversite hayatımı kendi kazandığım paralarla geçirdim.  Şimdi ise bugüne dek hayatımdaki en kompleks web projesi olan beyazkutu.com ile ilgileniyorum.

beyazkutu.com projesinden biraz bahsedebilir misin?
Beyazkutu.com Türkiye’de bir ilk  ve de tek olarak dünyaca ünlü moda markalarının sezon ürünlerinin özel avantajarla müşterilerine sunulduğu yetkili internet satış sitesi olarak 2010 yılı Haziran ayında kuruldu. Bu alandaki tek oyuncu olduğundan yaşadığı en temel sıkıntı ise ‘tam olarak ne yaptığını’ insanlara anlatamamak olmuştur. Biz de bu sıralar özellikle bunun için uğraşıyor ve farkımızı fark ettirmeye çalışıyoruz.


Peki nedir beyazkutu.com’un diğer moda e-ticaret sitelerinden farkı?
beyazkutu.com o bahsettiğiniz sitelerinden çok daha farklı olarak, hem sadece en iyi markaları hem de bu markaların sezon ürünlerini satan bir web sitesi. Üstelik de tüm bunları ‘yetkili’ ve bir çoğunda da ‘tek yetkili’ internet satış sitesi olarak yapıyor. Yani biz sadece yeni sezon ürünlerini satıyoruz.
.

Peki yeni sezon ürünlerini mağazadan almak yerine internetten ve sitenizden almanın kullanıcıya sağladığı fayda nedir?

Beyazkutu.com’da gördüğünüz tüm sezon ürünlerinde, sezon fiyatının %10’una denk gelen bir rakamda ‘beyazpuan’ kazanırsınız. Beyazpuan, bizim sitemize özgü bir tür para-puandır. Bu puanlarınızı doğrudan alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Böylelikle her sezon ürününde Türkiye’nin başka hiçbir yerinde bulamayacağınız bir avantaja sahip olabiliyorsunuz. İşte bu da insanların ürünleri web sitemizden almasına neden olan etmenlerden yalnızca bir tanesi…


İnterneti daha önce hiç kullanmamış ya da daha önce internetten hiçbir şey almamış biri için web sitenizin yeterince kullanılışlı olduğunu düşünüyor musun?
Tabi ki! Beyazkutu.com olarak yapmaya çalıştığımız şey tam olarak budur. Yani internetten daha önce hiçbir şey almamış birine internet üzerinden, ürüne dokunmadan, üzerine giymeden satın alabileceği bir platform oluşturmak.
Bu manada web sitemizin tüm opsiyonlarıyla ‘müşteri dostu’ bir servis olduğunu söyleyebiliriz. Zaten diğer bir çok internet sitesi gibi hazır paketler kullanmak ya da çok standart e-ticaret yazılımları yazmak yerine bu kadar kasamlı ve müşterinin hemen her ihtiyacına cevap veren bir sistem oluşturmamızın altında yatan sebep de budur.

Son olarak beyazkutu?

beyazkutu.com benim webdeki en detaylı ve komplike projem diyebilirim… Hatta bir anlamda benim okul bitirme tezim belki de… Çünkü beyazkutu.com Türkiye’de ilk olan ve şuan için bir benzeri daha bulunmayan bir moda alışveriş sitesi… Öyle ki; aynı çatı altında hem sezon ürünlerini, hem fırsat ürünlerini, hem de çok kısa süreler için satışta bulunan fırsat ürünlerini bulabiliyorsunuz.

Tüm bunları yaparken de e-ticaretin en ince detaylarının kullanıcılar için dizayn edilmiş halleriyle web sitesi içine monte edildiğini ve bu yolla da daha önce hiç tatmadığınız türden bir alışveriş tecrübesine vardığınızı hissediyorsunuz.

İşte tüm bu nedenlerden ötürü beyazkutu.com şuan için hayatımın tam ortasına oturmuş durumdadır…

25 Temmuz 2011 Pazartesi

Kakaolu Meyveli Tart


Kakaolu Tart Hamuru:
  • 2 yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvıyağ
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2,5 çay bardağı elenmiş un
Krema:
  • Dr. oetker hazır krema
Üstü için:
  • Ahududu,Böğürtlen,Çilek.
  • 1 paket tart jolesi

Yapılışı:
Önce kek malzemelerini sırasına göre kaba döküyoruz. İlk olarak kek yapar gibi yumurta ile şekeri çırpın.(beyaz köpük kıvamına gelene kadar) Ardından süt ve sıvı yağı ilave edip tekrar çırpın. kakaosunu ekleyip mikser yardımı ile kakao'yu yedirin. 2,5 çay bardağı unu eleyin daha sonra vanilya ve kabartma tozunuda eleyin ve mikser yardımı ile çırpmaya devam edin. Tart kalbını yağlayıp karışımı dökün Önceden ısıtılmış 180 C fırına koyun.
Hazır kremayı kutunun arkasındaki ölçülerle yapın.
Kek piştilten sonra soğumasını bekleyip kalıptan çıkarın. Ortasına kremayı dökün. Böğürlen ,çilek ve ahududu ile süsleyip. Aynı şekılde tart jolesinide paketin arkasındaki ölçüler doğrultusunda hazırlayıp meyvelerin üzerine dökün.

Kekli tartımız hazır:)

Afiyet olsun.
G&P

17 Temmuz 2011 Pazar

Karadut Reçeli


Yazın gelmesiyle beraber meyva bolluğu dahada arttı.Bu mevsimde kayısı,erik gibi meyvelerden kış için reçel yapılır.
Bizde bu yüzden bahçemizdeki karadutlardan hem kış hemde ramazan için çok güzel ve hafif reçel yaptık.Sizlerde ramazan ve kış için bu reçeli mutlaka yapın deriz. :)








Malzemeler
2 kilo karadut.
1 kilo şeker.



Hazırlanışı:
Öncelikle dutlarımızın saplarını temizleyin daha sonra sadece bir kez sudan geçirin, elinizle temizlemeyin .
Büyük bir tencere içine dutlarımızı koyun üzerine şeker koyarak
hiç su eklemeden yarım saat kadar orta ateşte pişirin.Biz iki kilo dut için 1 kilo kadar şeker dedik şeker oranı dutun tatlığına bağlı koyun çok tatlıysa
daha az şeker ekleyin .Bu işlemi kaynadıktan sonra bir kaşık yardımı ile tadarak yapabilirsiniz bu sizin damak tadınıza bağlı .Reçelimiz olduktan sonra
soğuması için bekletin ve daha sonra kavanozlara dağıtın .
Afiyet olsun.
G&P

9 Temmuz 2011 Cumartesi

BebekReyonu ile Nivea Atta Set ve Sürpriz Paket Hediye


Güzel bir hafta sonu tatilinden herkese merhaba ! MutfakCinleri olarak siz değerli izleyicilerimizin minnooş bebeklerini unutmadık.:) Sponsorumuz olan Bebekreyonu'nun sizlere harika armağanları var.
İşin içinde minikler olduğu için akan sular duruyor, onlara ufacık da olsa blogumuz'ca hediyeler gondermek bizi çok mutlu ediyor..

Bebekreyonu nu hepiniz merak ediyorsunuzdur . Bebeğinizin ihtiyaçlarını, anneye yönelik ürünleri ve bir çok şeyi bi arada bulabileceğiniz nadir sitelerden.. Bebekreyonunda Avent, Chicco, Kraft, Maxi-Cosi,Playskool,Nuk gibi ünlü markaların ürünlerini kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Bebekreyonu sizler için 2 güzel set hazırladı..

1. Talihli :
Nivea Atta Çanta ( Bakım Çantası Seti )















Çanta İçeriği ;
Nivea Baby Pişik Kremi
Nivea Baby Kremli Temizleme Mendili
Nivea Baby Kremli Sabun
Nivea Baby Bebek Yağı
Nivea Baby Hassas Ciltler İçin Temizleme Mendili
Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı

2.Talihli :












Hediye Paketi:
Bondigo dan 2 adet süpriz oyuncak
Lansinoh Süt Saklama Poşeti
Lansinoh Göğüs Ucu Çatlağı ve Yaraları için Krem 10gr
Ninna Nanna Önlük 1 adet

Ayrıca her iki talihliye mağazamız alışverişlerinde ömür boyu kullanabileceği Rkart indirim kartı veriyoruz indirim oranı ise %20.

BebekReyonun dan bu güzel hediye paketlerini kazanmak için yapmanız gerekenler;
  1. bebekreyonu.com'a üye olmak, ve bir ürünü facebook da paylaşmak,
  2. BebekReyonu Facebook Sayfasını beğenmek ve arkadaşlarına önermek,
  3. BebekReyonu 'nu Twitter'dan takip etmek,
  4. Kampanyayı facebook, blog yada twitter'da duyurmak,
  5. Katıldığınızı belirtip ad,soyad ,mail adresinizi bu postun altına yazmanız gerekmektedir.

Kampanya Başlama Tarihi: 9 Temmuz.
Kampanya Bitiş Tarihi:


BebekReyonu Kampanyamızın sonucu
Çekiliş Listesi.
Öncelikle değerli firmamız bebekreyonu.com a çok teşekkür ederiz .Çekiliş listemiz aşağıdaki gibidir bazı yorumlar iki kez girildiği için değerlendirilmemiştir.

  1. portakal reçeli

  2. fevzi

  3. banu

  4. bahardalı

  5. erdogan3107

  6. lerzankara

  7. emine

  8. zeynep78

  9. agonya82

  10. özlemingüncesi

  11. cangz

  12. gazbent

  13. daglar kızı

  14. sengül yalçın

  15. virulance

  16. mehpare 01

  17. resmertuy

  18. AYBUKE067

  19. gülümser

  20. ESMANUR

  21. ereknur

  22. Doudou

  23. şenay şimşek

  24. kardelen

  25. rukiye_klc

  26. pelin demiral

  27. mehtap t.

  28. nilgün

  29. deniz öz

  30. cicikan

  31. nurten

  32. ayşegül

  33. HayalKuzum

  34. ece berk

  35. tülay

  36. özlem

  37. glh_n

  38. EMİNE ÖZTÜRK

  39. cilekliturta

  40. ebru

  41. begumberra

  42. esra

  43. DefneDemirTwins

  44. MURAT

  45. Mehmet Avcı

  46. ismail

  47. sema adnan

  48. vfor

  49. hümeyra bozdoğan akpınar

  50. suzan7814

  51. nilüfer

  52. tefafuk_tuba

  53. myname42

  54. yüksel

  55. yusuf

  56. gülirana

  57. ali çiçek

  58. pamukşeker

  59. azranilay

  60. sineminbahari

  61. ^URASIM^^

  62. emnsz

  63. sudooos

  64. beyaz güvercin

  65. ysmnedbyt

  66. hatice

  67. STLMS.DZMN

  68. Neşeli23

  69. tubaonde

  70. kamp hippie

  71. pesimist simge

  72. aslı

  73. ikidelilik

  74. frezya29

  75. sosyalmedyacanavari

  76. cicekcikiz

  77. meyosh16



    Kazanlarımız ise


75 - sosyalmedyacanavarı kendisi bizden Nivea Atta çanta

ve

41- Begumberra ise bizden hediye paketi kazanmıştır.

kazananlar tebrikler :)


Kendilerini tebrik ederiz mail yoluyla ile kendilerine ulaşacağız.

Videolu çekilişimiz için.


http://www.facebook.com/profile.php?id=100001819954038




7 Temmuz 2011 Perşembe

DagiShop'tan 100 Tl değerinde hediye çeki kazanan izleyicimiz.


Merhabalar,
DagiShop kampanyamız dün gece 00:00 da bitmiştir. Kazananı firmamız belirleyip bize mail attı.
Ve işte kazanan izleyicimiz, Burcu Aktan” Kendisini tebrik ediyoruz.
100 TL hediye çeki firma tarafından mail adresine gönderilecektir.

Başka kampanyalarda görüşmek üzere , hoşçakalın.