26 Kasım 2011 Cumartesi

Bella Gloriadan Yeniyıl Hediyesi Kazanın





Yeni yıla girmeden önce siz izleyicilerimize hoş bir hediye verelim dedik.Bu seferki kampanyamız biraz daha farklı. Detaylara geçmeden önce sizlere Kampanyamızın Sponsoru BELLA GLORIA yı tanıtmak istiyoruz.


BELLA GLORIA 1989 yılında kurulan merkez ofisi ve üretim atölyesi İstanbul'da olan bir firma.Firmam sadece kuyumculuk ve mücevherat sektöründe faaliyet göstermekte ve ürünlerin %70'ini aşan bölümünü yurtdışına ihraç etmekte.
2001 yılında trendi belirleyen tasarımcıların oluşturduğu mücevher koleksiyonlarını  BELLA GLORIA markası ile  bizlerle buluşturmaktadır.
 BELLA GLORIA  markasının patentli tasarımları ve üstün kalitedeki mücevher koleksiyonları ile çok kısa bir zaman içerisinde bizlerin  ilk tercihlerinden birisi olmuştur.  BELLA GLORIA   Koleksiyonlarını  moda trendleri ile beraber bizlerden  gelen öneriler doğrultusunda oluşturulmaktadır.
 BELLA GLORIA  yı sizlere kısaca tanıttık .Ürünlere bakmak ve Yeniyıla BELLA GLORIA   ürünleriyle girmek istiyorsanız BELLA GLORIA   sitesini mutlaka ziyaret etin :).


Peki biz sizlere BELLA GLORIA katkısıyla ne hediye edeceğiz :)
Kampanyamızın Hediye sayısını sizlere belirleyeceksiniz eğer 50 katılım olursa 1 kişiye hediye,100 katılım olursa 2  kişiye hediye  tabi 200 olursa 4 kişiye BELLA GLORIA 'dan  özel tasarım  gümüş kolye hediye edeceğiz.






Peki Şartlarımız neler:)
1)      Kampanyamızı kendi Blog, facebook ve twitter ınızda duyuracaksınız
2)      Bella Gloria’nın bloğunu izleyecek, facebook u beğenecek ve twitter ı takip edeceksiniz
a.       Blog: BellaGloriaDiamond.blogspot.com
b.      Twitter : @Bella_Gloria
c.       Facebook: www.facebook.com/BellaGloriaDiamond
3)      www.bellagloria.com sitesine üye olacak ve sitede sağ üstteki Google +1 butonu ile Bella Gloria sitesini +1 leyeceksiniz.
4)      www.bellagloria.com sitesine girerek kolye kategorisinde en az 5 adet ürünü, ürün sayfasında çıkan Facebook ve twitter butonlarından paylaşacaksınız.




Şartlarımız bu kadar basit Kampanyamızın son günü 28 ARALIK :)
HERKESE BOL ŞANS DİLERİZ 

BELLA GLORIA ÇEKİLİŞ LİSTESİ
Katılan herkese ve bizlere bu kampanyayı yapmamıza vesile olan  BELLA GLORIA   çok teşekkür ederiz.Kampanyamıza 59 Kişi katılmıştır çekliş listemiz bu şekildedir.


1.      pelin 
2.      mehpare01
3.      mavilim
4.      burcu
5.      ereknur
6.      hayalkuzum
7.      oğuz akdeniz
8.      esra Nazan erboz
9.      mehmet avcı
10.  murat avcı
11.  aynur avcı
12.  jasmin
13.  aslıhan
14.  kamp hippie
15.  arzu
16.  esmanur
17.  durdane0110 
18.  duygu cetemen
19.  yüksel
20.  deniz öz tebrikler.
21.  tubaonde
22.  melek
23.  neşe kılavuz
24.  tubi
25.  hande
26.  arwen
27.  nazlı
28.  zehra
29.  eda savut
30.  sema kırıcı
31.  Doudou
33.  masumkedi
34.  Mehtap Tuğra 
35.  kare
36.  TÜLAYKAYA 
37.  fevzi
38.  KUMRAL28 
39.  haluk
40.  meraldurak
41.  fatma sönmez
42.  AYBUKE067 
43.  özlem
44.  saliha
45.  emir talha
46.  BÜLENT KAYA
47.  kardelen
48.  SH
50.  burhan
51.  gülriana
52.  ruken
53.  alışveridavetiyesi
54.  nedve
55.  kahvsever
56.  bena
57.  cilekliturta
58.  hayatnederse 

100 KİŞİYİ tamamlayamadığımız için BELLA GLORIA 'dan   1 adet özel tasarım  gümüş kolye hediye  edeceğiz .



Kazanan izleyecilerimzi tebrik ederiz Kendilerine mail yoluyla iletişime geçeceğiz.
Videolu Çekilişimiz İçin.



24 Kasım 2011 Perşembe

Yeniçarşım.com ile Evden Çıkmadan Çarşıya Çıkıyoruz!

Ekim ayından bu yana yayında olan Yeniçarşım.com, alışkın olduğumuz e-ticaret sitelerinden oldukça farklı. Site şimdiden sloganı olan “Evden çıkmadan çarşıya çık” mottosunu fazlasıyla yerine getiriyor. Çünkü şimdiden Yeniçarşım.com’da yüzlerce mağaza var ve siz dilediğiniz ürünü bu mağazalar arasından seçerek satın alabiliyorsunuz. Üstelik, internetten alışveriş yaparken en çok çekindiğimiz “güvenlik” engelini Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi ile çözmüşler.

Yeniçarşım.com’un diğer alışveriş sitelerinden önemli farkları var. Platformun en belirgin karakteristiği olan alıcı ile satıcıyı bir araya getirme stratejisi, satıcıların (mağazaların) ticari kuruluş olması gibi akıllıca bir taktikle desteklenerek, son derece başarılı bir sistem getirilmiş durumda. Yeniçarşım.com’da satış yapan her mağaza, ticari unvana sahip, fatura kesen ve dolayısıyla garantili ürün satan mağazalar. Bu sayede aynı ürünü birden fazla mağaza arasından güvenle seçerek satın alabiliyorsunuz. Herhangi bir problemde “Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi” ve Yeniçarşım’ın başarılı müşteri hizmetleri departmanı hizmetinizde.

www.yenicarsim.com'da 24 farklı kategoride onbinlerce ürün bulunuyor. Mutfak ve küçük ev aletleri bölümünde ise birbirinden güzel ürünler mevcut. Yemek yaparken ihtiyacınız olan mutfak aletlerine kolaylıkla ulaşabilir ve güvenli şekilde satın alabilirsiniz.

Ayrıca, www.facebook.com/yenicarsim ve www.twitter.com/yenicarsim adreslerinden ise Yeniçarşım’ı takip edebilir, kampanya ve fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.



13 Kasım 2011 Pazar

Elmalı Kek

Elmalı  tarif olarak elmalı kurabiye ,elmalı şerbetli tatlı tariflerini vermiştik sizlere.Bu sefer içinde elma olan oldukça hafif bir kek tarifi vermek istiyoruz Pratik ve bir okadar leziz bu tarifi yapmanızı tavsiye ederiz.




Malzemeler:
3.5 su bardağı un.
3 yumurta
1 su b. şeker 
1 su bardağından 2 parmak eksik sıvıyağ
Yarım çay bardağı süt.
1 adet orta boy portakal rendesi 
1 paket kabartma tozu ve vanilya.
4 adet elma 

Üzeri İçin:
Pudra Şekeri



Hazırlanışı:
Öncelikle yumurtaları ve şekerleri bir kabın içinde şeker iyice erinceye kadar iyice çırpın.Daha sonra içine diğer sıvı  malzemeleride ekleyerek çırpmaya devam edin.  En son elenmiş vanilyayı,kabartma tozu ve unu ekleyerek biraz daha çırpın.İyice yağlanmış bir tepsiye karışımı dökün .
Elmaları ise kabuklarını temizleyin ve çekirdeklerini çıkarak dilimleyerek kek karışımızınız üzerine dilediğiniz şekilde dizin ve karışımımızı  180 derece ayarlanmış fırına vererek üzeri kızarıncaya kadar pişirin.Fırından çıkartıp ılındıktan sonra üzerine bolca pudra şekeri dökerek servis edin.
Afiyet Olsun.
G&P

1 Kasım 2011 Salı

Brokoli Çorbası

Kışın gelmesiyle beraber çorba tariflerinlerinide yer vermek istedik.Sizler için vereceğimiz tarif ise vitamin deposu olan bir sebze olan Brokoli ile yapılan Brokoli çorbası olucak  .Oldukça besleyici olan bu tarifi mutlaka özellikle kış aylarında sofralarınızdan eksik etmeminizi tavsiye ederiz.




Malzemeler :

Orta boy brokoli
İki  çorba kaşığı tereyağ
İki çorba kaşığı un
Yarım su b.Süt
Tuz.


Hazırlanışı
Öncelikle brokolilerimizi temizleyin daha sonra bir tencere içine koyarak üzerini geçicek kadar su ekleyin ve brokoliler iyice yumuşuncaya kadar pişirin.Brokolilerinin daha çabuk pişmesi için Brokolilerimiz piştikten sonra el blendarı yardımı ile tencere içinde brokolilerimizi  iyice ezin.Daha sonra baska bir tencere içine tereyağını eritin içine iki kaşık un koyarak un kokusu gidinceye kadar kavurun ve kavurma işleminden sonra üzerine el blendrı ile ezdiğimiz brokolileri ekleyin içine yarım su bardağı süt  ve  dilediğimiz ölçüde tuz ekleyerek orta ateşte çorbamızı kaynatın .
Servis esnasında dilerseniz üzerine pul biberde ekleyebilirsiniz..


Afiyet olsun 
G&P