30 Ocak 2014 Perşembe

Zertum Organik Yeşil Kırma Zeytin ile Doğanın Saflığını Sofralarınıza Taşıyın

Zertum Organik Yeşil Kırma Zeytin ile Doğanın Saflığını Sofralarınıza Taşıyın
1995’den bu yana kimyasal katkı maddesi kullanılmadan geleneksel doğal yollarla tatlandırılan ve Ege’deki aile zeytin çiftliğinde üretilen Zertum Organik Sele Zeytin,  sağlığınıza ve damak tadınıza eşlik etmeye devam ediyor.

Herhangi bir tatlandırıcı, renk sabitleyici ve ısıl işlem kullanılmadan üretilen Organik Yeşil Kırma Zeytin, sadece ormandan özenle toplanan kekikler ve organik zeytin yağı  ile korunarak sofralarınıza sağlık dolu bir dokunuş yapıyor. % 87 et oranı, %21 yağ oranına sahip ürünler organik sertifikasına da sahip.

Zeytinlerin kendi özyağı ile korunmasını sağlayan, Zertum’un en çok tercih edilen ürünlerinden Zertum Organik Yeşil Kırma Zeytin, yöresel zeytinlerin kendine özgü lezzetini taşıyor. İnsan sağlığına verilen özen ve hassasiyet ile üretilen, hiçbir sağlığına zararlı zirai ilaç kullanılmayan Zertum sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.

Goldmaster Rosa Çay Makinesi İle Çay Keyfinizi İkiye Katlayın

Goldmaster Rosa Çay Makinesi İle Çay Keyfinizi İkiye Katlayın
Teknolojiyi tasarımla buluşturan, kaliteli ve uygun fiyatıyla önde gelen markalar arasında yer alan GoldMaster, renkli otomatik çay makineleriyle mutfakları renklendiriyor. GoldMaster Rosa çay makinesi, kırmızı rengiyle mutfağınızın dekorunu tamamlarken çay keyfinizi de ikiye katlıyor.
Ürün gruplarında birbirinden farklı renk ve modellere yer veren GoldMaster, kırmızı tutkunları için, canlı ve parlak rengiyle dikkat çeken Rosa çay makinesini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Modern ve şık tasarımlı inox çelik gövdesi olan,  paslanmaz çelik gizli rezistansa sahip Rosa Çay Makinesi’nin 1,8 lt kapasiteli su ısıtıcı gövdesi ve 1,0 lt kapasiteli demliği bulunuyor. Ayrıca çay filtresinin de paslanmaz çelik ve yıkanabilir olması sağlıklı bir şekilde kullanım imkânı sunarken, 2200 W güçlü performansı ile kısa sürede su kaynatabilme özelliği sayesinde çay keyfini doyasıya yaşamanızı sağlıyor.
360° dönebilme özelliği sayesinde rahatça kullanılabilen otomatik çay makinesi, ayarlanabilir sıcaklık kontrolü ile istenilen sıcaklığa göre ayarlanabiliyor. GoldMaster Rosa Çay Makinesi’nin kablosunu gizleyen özel kablo sarma bölümü, içerisindeki miktarı kolayca ölçebilmenize yardımcı olan su seviye göstergesi, susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ve yüksek sıcaklıklara karşı koruyan özel kaynama emniyet sigortası bulunuyor. Ayrıca özel kapağı sayesinde tek su ısıtıcısı olarak da kullanılabiliyor.

24 Ocak 2014 Cuma

Sevgililer Günü İçin Binlerce Seçenek Koçtaş Mağazalarında

Koçtaş Sevgililer Günü alışverişi için her bütçeye ve her tarza uygun sunduğu hediye seçenekleriyle alışverişin vazgeçilmez noktası oluyor.

Evinizin güzellik merkezi Koçtaş, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, bir yandan sevdiğinizi mutlu edecek bir yandan da onun ihtiyaçlarını karşılayacak binlerce hediye alternatifiyle mağazalarında sizleri bekliyor. Koçtaş Sevgililer Günü alışverişi için her bütçeye ve her tarza uygun sunduğu hediye seçenekleriyle alışverişin vazgeçilmez noktası oluyor.
Sevgililer Günü'nde hayatınıza değer katan sevgilinize ne kadar önemli olduğunu hissettirmek ve ona en kıymetli ve anlamlı hediyeyi almak isteyenler için Koçtaş, birbirinden güzel ürün çeşitleriyle hediye arayışınıza son veriyor.

Koçtaş mağazalarında yer alan mumlar kalplerin sıcaklığını evlere taşırken, fotoğraf çerçeveleri zarafetleriyle göz dolduruyor. Çerçeveler, kalp şeklinde süsler, yumuşacık kalpli yastıklar ise diğer hediye seçenekleri arasında yerini alıyor.
Koçtaş'ta çiçekten dekorasyon ürünlerine, mutfakta kullanılacak küçük ev aletlerinden çeşitli boy ve ebatta ısıtıcılara ve erkeklerin vazgeçilmez ihtiyacı olan el aletlerine kadar pek çok ürün kalite farklı ve uygun fiyat avantajıyla sizleri bekliyor.

Türkiye'nin Yeni Online Market'i Açıldı


Taze gıda ve hızlı tüketim ürünleri konusunda Türkiye'nin en yeni ve mobil online perakendecisi olan OnlineMarket hizmete açıldı.

OnlineMarket.com.tr
Üç başarılı iş adamı; Murat Demirhan, Cüneyt Gürbüz ve Bülent Demirhan'ın girişimci ruhlarını ortaya koydukları, taze gıda ve hızlı tüketim ürünleri konusunda Türkiye'nin en yeni ve mobil online perakendecisi olan OnlineMarket hizmete açıldı. Bir marketten satın alabileceğiniz her ürünü en kısa sürede teslimat ücreti almadan ve kapıda ödeme ve iade seçenekleriyle ayağınıza kadar getiren OnlineMarket, hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlandı!
Sanal market konseptine ivme kazandıran OnlineMarket, Türkiye'de son dönemde yaptığı yatırımlarla öne çıkan Aslanoba Capital'in ilgisini çekmeyi başararak 1 milyon dolarlık yatırım desteğiyle hizmete açıldı. Günümüz teknolojisinde zamandan tasarruf eden uygulamalar hayatımızın vazgeçilmez birer unsuru haline gelmeye başladı. Çalışma hayatının yoğunluğu ve zorlu şehir şartlarında yaşamaya vakit ayırmak oldukça zor. İşte tam bu noktada "zaman kazandırmak" mottosuyla yola çıkan ve Türkiye'nin en yeni online perakendecisi olan OnlineMarket devreye giriyor. Markette harcanan zamandan tasarruf ederken aynı zamanda taptaze ürün seçeneklerini aynı fiyat politikasında alabileceğiniz OnlineMarket, hayatınızı her yönden kolaylaştırıyor.

Teslimat ücreti vermeden dünyanın ürünü kapınızda!
Sektörün en güçlü markalarının en taze ürünlerini gıda güvenliğine verdiği önem çerçevesinde tüketicilerine en hızlı şekilde ulaştıran OnlineMarket, siparişinizi belirttiğiniz en kısa sürede adresinize ulaştırıyor. Sipariş saati belirtildiği takdirde 1 saat içerisinde ürünlerinizi adresinize teslim eden OnlineMarket; hızlı, güvenilir ve en kolay market olarak karşımıza çıkıyor. Soğuk zincire önem veren alt yapıyla, soğuk hava depolarında ve uygun şartlarda muhafaza edilen ürünler yine frigofirik araçlar sayesinde tazeliğini kaybetmeden ayağınıza geliyor. Bilinen sanal marketlerin aksine, tanıtım döneminde teslimat ücreti almayan OnlineMarket, kapıda ödeme ve ürün iade seçenekleriyle de tüketicilerin kalbini fethetmeye hazırlanıyor. Pilot bölge olarak seçilen Ataşehir'de hizmet vermeye başlayan OnlineMarket, şehrin farklı kilit noktalarında cep depolar kurmayı hedefliyor. Seçilen bu noktalardan deneyimli ekibiyle ürün teslimatını sağlayacak olan marka, güçlü ve geniş kadrosuyla İstanbul trafiğinde geciken siparişlere de meydan okuyacak!

Gurme damaklara layık lezzetler OnlineMarket'te!
Binlerce ürünü bir tıkla kapınıza kadar getiren OnlineMarket, klasik perakende marketlerden farklı olarak ithal ve gurme ürün gamına da yer veriyor. Tüm organik gıda kategorilerine ve zincir mağazalara giremeyen butik ürünlere de yer veren marka, market alışverişini eziyet olmaktan çıkarırken lezzet dünyanızı da genişletiyor. Zaman kazandırmak ve hayatı kolaylaştırmak mottosuyla yola çıkan OnlineMarket, binlerce ürünü www.onlinemarket.com.tr adresinde tüketicilerle buluşuyor.

Favori'den Sevgililer Günü'ne Özel "Sonsuz Aşk" Bilekliği

Altın takı sektörünün lider markası Favori, Sevgililer Günü'ne özel yapacağınız 1000 TL ve üzeri alışverişlerde, "Sonsuz Aşk" bilekliği hediye ediyor.


Modaya uygun, yenilikçi, üstün kaliteli ve estetiğiyle sıra dışı takılar tasarlayan Favori, Sevgililer Günü'nde çok özel hediye seçenekleri sunuyor. Bu kampanya kapsamında; hem 1000 TL'ye pırlantalı tektaş yüzüklere sahip olabilirsiniz hem de 1000 TL üzeri pırlanta ve 14 ayar altın alışverişlerinizde hediye edilen "Sonsuz Aşk" bilekliğini bu özel günde sevdiğinize armağan edebilirsiniz. Favori'nin Sevgililer Günü'ne özel tasarlanan pırlantalı tektaş yüzükleri ve 'Sonsuz Aşk' bilekliği ışıltısıyla hanımların beğenisini kazanmaya aday!
Favori'nin 14 Şubat'a kadar geçerli olan 1000 TL ve üzeri alışverişlerde 'Sonsuz Aşk' bilekliğine sahip olabilmek için en yakın Favori mağazasını ya da www.favori.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Avrupa'nın en büyük ve modern kuyumculuk tesisine sahip Favori, birer sanat eserini andıran ürünlerinin tamamını kendi tesislerinde üretiyor. TSE güvenceli olan ve kalite garantisiyle satılan bu seçkin ürünler, uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor.

21 Ocak 2014 Salı

Paşabahçe'nin Yeni Serisi 'HYPNO' Sofralarda

İleri teknolojiyle yaratılan Hypno, hem bulaşık makinelerinde göz alıcı renklerinin canlılığını kaybetmiyor hem de darbelere karşı oldukça dayanıklı olmasıyla dikkat çekiyor.


Cam ev eşyasının lider markası Paşabahçe, renkli ve hareketli desenlerle tasarlanan 'Hypno' serisiyle sofralara neşe ve farklılık katıyor. Paşabahçe'nin doğal dokulardan yola çıkılarak oluşturduğu Hypno cam tabak ve kaseleri, modern ve Yalın çizgilerinin yanı sıra canlı ve dinamik renkleriyle de sofralara zarafeti taşıyor.,
Uygulanan özel baskı tekniği sayesinde sağlığa dost olan Paşabahçe Workshop'un Hypno serisi, bulaşık makinesinde renkleri canlılığını yitirmeden defalarca yıkanabilme özelliğiyle de ön plana çıkıyor. İleri teknolojiyle üretilen Hypno, sertleştirilmiş cam özelliği sayesinde darbelere karşı da oldukça dayanıklı.
Paşabahçe Workshop'un yeni serisi Hypno, zincir marketlerde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

18 Ocak 2014 Cumartesi

Nestle Lion Caramel & Chocolate Gevrek

Merhaba,
Nestlenin yeni çıkardığı karamelli aynı zamanda çikolatalı gevreği ile FikriMühim sayesinde tatma fırsatım oldu.
Nestle Lion nun diğer gevreklerden onu ayıran özelliği karamelli oluşu bence. Karamel ve çikolata birbirine o kadar yakışmış ki enfes bir tat ortaya çıkmış.

Çikolatalı Karamelli Kahvaltılık Gevreğin içindekiler;

Çıtır çıtır enfes... Sütsüz bile yenilebilir kraker gibi:)
Sütünü kattıktan sonra gevrekler yumuşamıyor çıtır çıtır kalıyor uzun bir süre. Bu özelliği de benim hoşuma giden yanlarından bir tanesi oldu. Ardından sütünde bıraktığı karamel tadınıda buradan anlatamayacağım tatmanız gerek:)

Sevgiler,
Mutfakcinleri

16 Ocak 2014 Perşembe

Maksimum verimlilik sağlayan Katı Meyve Sıkacağı “Enerji”

GoldMaster Enerji Katı Meyve Sıkacağı ile enerji dolu bir güne başlayın.
Maksimum verimlilik sağlayan Katı Meyve Sıkacağı “Enerji”


İster kışın ister yazın, her mevsimde meyve ve sebzeyi bolca tüketiyoruz. Özellikle taze meyve suyuyla hazırlanmış bir kahvaltı hem çocuklarınızın hem de sizin gün boyu enerjik olmanıza yardımcı oluyor. Ergonomik ve şık tasarımlı ürünleriyle hayatımızı kolaylaştıran GoldMaster, en taze meyve ve sebze suyu yapabilmenizi sağlayan Enerji Katı Meyve Sıkacağı’nı müşterilerinin beğenisine sunuyor.
Enerji katı meyve sıkacağının en önemli özelliği % 76’ya varan meyve suyu oranı ile yüksek verimlilik sağlaması. Bir ilk olarak en fazla verimliliği sağlayan Enerji katı meyve sıkacağı 1 kilo elmadan 760 ml meyve suyu alabiliyor. Kullanışlı ve şık dizayna sahip meyve sıkacağı, çıkarılabilir 2 lt kapasiteli geniş posa haznesi sayesinde kolayca temizlenebiliyor.
800 watt motor gücüne sahip GoldMaster Enerji katı meyve sıkacağının tamamen çelik paslanmaz gövdesi, parçalayıcısı, süzgeci ve 1000 ml kapasiteli köpük ayırıcılı meyve suyu sürahisi bulunuyor. 75 mm geniş yiyecek kanalına sahip GoldMaster Enerji katı meyve sıkacağı meyve sertliğine göre ayarlanabilir 2 farklı hız kademesi sayesinde kolayca işlem yapabilmenizi sağlıyor.



basın bülteni**