27 Şubat 2014 Perşembe

Jacobs'tan Çekirdek Kahve Tadında Hazır Kahve

Jacobs, yepyeni buluşu Millicano ile kahve alışkanlıklarınızı değiştirmeye hazırlanıyor.


Jacobs Millicano, özel patentli mikro öğütme teknolojisi sayesinde çekirdek kahve lezzetini ilk kez hazır kahve olarak sunuyor. Millicano, gerçek çekirdek kahve lezzeti ile hazır kahvenin rahatlığını aynı fincanda harmanlıyor.
Türkiye'nin ilk gerçek kahve çekirdekleri içeren hazır kahvesi olma özelliği taşıyan Millicano, farklı ve şık ambalajıyla raflarda yerini almaya başladı. İster Sabahuyandığınızda, ister yoğun iş hayatınıza keyifli molalar verdiğinizde ya da sevdiklerinizle koyu bir sohbete daldığınızda; her an her yerde, anında hazırlanabilen Millicano ile çekirdek kahve lezzetini, hazır kahve hızında yaşayın!

26 Şubat 2014 Çarşamba

Philips'ten Çok Amaçlı Kullanım İçin Cilt Dostu MultiGroom

Philips MultiGroom Erkek Bakım Seti; cilt dostu performansı ile tahrişi en aza indiriyor ve kışın soğuktan tahriş olan ciltleri tıraşın neden olabileceği yan etkilerden koruyor.

Yüz, saç ve vücut için sunduğu farklı kullanım özellikleriyle komple bakımı bir arada sunan Philips MultiGroom Erkek Bakım Seti; cilt dostu performansı ile tahrişi en aza indiriyor ve kışın soğuktan tahriş olan ciltleri tıraşın neden olabileceği yan etkilerden koruyor.
İstenilen tarzı yaratmak için ıslak ve kuru olarak kullanılabilen Philips MultiGroom Pro Erkek Bakım Seti QG3380, saç kesimini düzenli tutmak, sakal düzeltmek veya vücut tüylerinden kurtulmak için ideal... Erkeklerin görünüşünü mükemmelleştirecek tüm araçları tek bir cihazda buluşturan Philips MultiGroom Pro Erkek Bakım Seti, aynı zamanda cilt dostu olan yüksek performanslı düzeltici bıçaklara sahip.
Vücudun her yerinde düzeltme ve tıraş olanağı sunan MultiGroom tıraş başlığı, yuvarlatılmış uçları ile tıraş sırasında cildi koruyor. 10 farklı uzunluk ayarı bulunan vücut tüyü düzeltme tarağına, burun, göz ve kaş için hassas düzelticiye, 18 uzunluk ayarlı saç kesme tarağına sahip Philips QG3380, turbo gücü sayesinde de kalın tüylerde hızlı sonuçlar veriyor.
Cilt dostu bıçakları ile yüzünüze ve boynunuza nazik davranan Philips MultiGroom, kenarlarda temiz sonuçlar için hassas folyoya sahip. Boyun altında pürüzsüz tıra? için ideal MultiGroom'un kusursuz hatlar, dar alanlar ve detaylar için 21 mm düzelticisi bulunuyor.
Bir saatlik şarj ile 50 dakika boyunca kablosuz olarak kullanılabilen Philips MultiGroom Pro Erkek Bakım Seti, ıslak ya da kuru, duşta bile rahatça kullanılabiliyor, tarzını korumak isteyen günümüzün bakımlı erkekleri için her ortamda komple bakım çözümleri sunuyor.
Philips MultiGroom Pro Erkek Bakım Seti QG3380, 239,90 TL'den satışa sunuluyor.

25 Şubat 2014 Salı

Zeytinin Bilinmeyen Mucizesi: Oleuropein

Zeytinin Bilinmeyen Mucizesi: Oleuropein

Kahvaltıların vazgeçilmezi zeytin ile ilgili pek bilinmeyen bir gerçek daha su yüzüne çıktı. Zeytin içerdiği “Oleuropein”maddesi ile uzun ve sağlıklı yaşamanın sırrını bünyesinde barındırıyor. Sağlıklı ve uzun yaşamın destekçisi olan oleuropein maddesi aynı zamanda kanserin de baş düşmanı.

İçerisinde A, D, E, K vitaminleri bulunan, pek çok rahatsızlığa şifa olan zeytinin bünyesindeki “oleuropein” maddesinin kansere karşı koruyucu özelliği bulunuyor. Oleuropeinin hücre yenileme, beyin ve kemik gelişimini destekleme özelliklerinin yanı sıra kanser ilacı yapımında da kullanıldığını belirten Zertum uzmanları, gelişmiş ülkelerin bu özel maddeden kanseri önleyici ilaç ürettiğini ifade ediyorlar.



“Zeytinin Tüm Mucizelerinden Yararlanmak İçin Doğal  Zeytin Tüketmeli”
Zertum uzmanları ayrıca, çağdaş üretim teknolojileri kullanılırken zeytine acımtırak meyvemsi tadını veren oleuropein maddesinin örselendiğini ve içerisindeki vitaminlerin zedelendiğini belirtiyor.
Zeytinin sağlık sırrının acımtrak tadında olduğunu sözlerine ekleyen Zertum uzmanları, doğal zeytinin suya atıldığında renginin açılmaması, suyun saydamlığını bozmaması, zamanında hasad edildiğinin göstergesi olarak çekirdeğinden kolay ayrılması ve sadece kendi özyağı ile korunması gerektiğini dile getiriyorlar.

Daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam tarzı için sizler de organik gıdaları tüketerek doğal hayatın kapılarını aralayabilirsiniz.

24 Şubat 2014 Pazartesi

Samsung, Hayalinin Peşinden Gidenleri Arıyor

Samsung,dünya çapında ses getiren “Hayalinin Peşinden Git” kampanyası ile  tutkusunun peşinden koşanları başvuruya davet ediyor.
İstanbul, 07 Şubat 2014 - Samsung Electronics, tüm dünyada hayallerini ve tutkularını hayata geçirmek için teknolojiyi kullanan insanların sahip oldukları potansiyeli keşfetmeyi, paylaşmayı ve desteklemeyi hedefleyen “Hayalinin Peşinden Git” kampanyasını Türkiye’de başlattı. Başarılı mesleki kariyerleriyle tanınan ünlü mentorların da, başvuranlara fikir önderliği yapacağı kampanyaya başvuru için  www.hayalininpesindengit.com adresi ziyaret edilebilir. Kampanyaya başvurular 28 Şubat 2014 tarihine kadar devam ediyor.

“Hayalinin Peşinden Git” kampanyasının kazananları, Samsung ve mentor desteğiyle potansiyellerini açığa çıkararak, hayallerini gerçeğe dönüştürme fırsatını yakalıyor.
Her gün, heyecan verici şeyler yapmak için Samsung ürünlerini kullanan insanlardan ilham alan kampanya; tutkulu kullanıcıları hayallerini ve fikirlerini paylaşmaya davet ediyor. Fotoğrafçılık, mutfak sanatları, spor ve girişimcilik alanlarında başvuruların kabul edildiği kampanyanın kazananları  projelerini hayata geçirme evresinde Samsung’un teknoloji desteğinin yanı sıra, aralarında Fotoğrafçı ve eğitmen Muammer Yanmaz, Kantin’in sahibi ve şefi Şemsa Denizsel, Spor spikeri ve yazarı Caner Eler ve B-Fit’in kurucu ortağı, girişimci ve Schwab Vakfı tarafından “2013 Yılının Sosyal Girişimcisi” seçilen Bedriye Hülya’nın da bulunduğu mentorlerin tecrübelerinden faydalanma fırsatı da bulacak.  
Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung projeyle ilgili olarak;  “Samsung olarak teknolojinin, hayal gücüyle bir araya geldiğinde insanların hayatına anlam kazandırdığına inanıyoruz. Dünyanın dört bir yanında insanlar, Samsung teknolojisini kullanarak farklı ve yenilikçi başarılara imza atıyor. Ortaya çıkan hikayelerin yarattığı ilham doğrultusunda geliştirdiğimiz “Hayalinin Peşinden Git”  kampanyasını Türkiye’de hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Diliyoruz ki bu proje ile, Türkiye’deki tüketicilerimizin sadece kişisel tutkularını keşfetmelerine değil, aynı zamanda dünya üzerindeki diğer tüketicilere de ilham vermelerine yardımcı olacağız” dedi.
Katılım koşulları
“Hayalinin Peşinden Git” kampanyasına  www.hayalininpesindengit.com adresinden ya da Samsung Türkiye Facebook sayfasındaki “Launching People” uygulamasından başvurmak mümkün. Başvurular, 28 Şubat 2014 tarihine kadar gerçekleştirilebilecek.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

9 Şubat 2014 Pazar

Starbucks'ta Yepyeni Bir Lezzet Serüvenine Hazır mısınız?

Starbucks baharı, Yeni Macchiato lezzetleri ve Yeni tek kökenli kahvesi 'Colombia Nariño' ile karşılıyor

 
Caramel Macchiato ile misafirlerin gönlüne taht kuran Starbucks, bu platforma bahar dönemine özel iki yeni lezzet (Vanilla & Hazelnut Macchiato) ekliyor. 2014 itibariyle menüsüne eklediği tek kökenli kahve deneyiminin bu sezonki müjdecisi 'Colombia Nariño'. And Dağlarının yükseklerinde yetişen bu tek kökenli özel kahve, yumuşak içimi ve belirgin fındık tadıyla farklı bir Latte deneyimi yaşamak isteyen kahve severler için birebir.

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatan Starbucks'ta sizi bu bahar yepyeni kahveler bekliyor.

Starbucks'ın yeni dönem kahveleri Vanilla ve Hazelnut Macchiato kahve tutkunlarını, macchiato'nun yoğun espresso ve kremamsı katmanlarının harika bir sonla bütünleştiği yepyeni bir lezzet serüvenine çıkarıyor.

Starbucks'ın yeni tek kökenli kahvesi: Colombia Nariño

Starbucks ayrıca, misafirlerini dünyanın farklı noktalarından tek kökenli kahvelerle buluşturmaya da devam ediyor. Starbucks, yeni dönem ikinci kahve seçeneği olan Colombia Nariño'yu misafirlerine sunuyor.

And Dağları'nın yükseklerinde yetişen ve fındık ve bitkisel aromalara sahip tek kökenli Colombia Nariño, farklı bir kahve deneyimi yaşamak isteyenlerin tercihi oluyor.

Üstelik farklı bir macchiato deneyimi için Vanilla ve Hazelnut Macchiato'yu Colombia Nariño ile deneyebilir, kendinize özel kahvenizi yaratabilirsiniz.

4 Şubat 2014 Salı

Goldmaster ile Aşk Dolu Bir An

100 TL ve üzeri alışveriş yapana çift kişilik sinema bileti hediye
GoldMaster ile Aşk Dolu Bir An
GoldMaster’ın Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığı 14subat.goldmaster.com.tr sitesi üzerinden 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar çift kişilik sinema bileti kazanıyor.

Sevgililer günü hediyesi seçimini elektronik ürünlerden yana kullanmak isteyenlere alternatif sunan GoldMaster, robottan kişisel bakım ürünlerine, tencereden tablete, kulaklıktan masaj minderine kadar birçok farklı ürünü indirimli sunuyor, aynı zamanda 100 TL ve üzerindeki alışverişlere de çift kişilik sinema bileti hediye ediyor. 

28 Şubat 2014’e kadar devam edecek kampanya kapsamında bilet almaya hak kazananlara Mybilet’ten PNR numarası veriliyor. İstedikleri film ve seansı seçebiliyorlar.

Sevgililer günü hediyeniz GoldMaster’dan

GoldMaster, Sevgililer Günü’ne özel yaptığı indirim kampanyasında Adriana saç düzleştirici, Power 2200 saç kurutma makinesi ve EP-930 Epilady epilasyon cihazından oluşan kişisel bakım seti 269 TL yerine 199 TL’ye satışa sunuluyor.

Turmalin iyon teknolojisi ile saçın elektriklenmesini önleyen Adriana saç düzleştiricisi, ekstra koruma sağlayan hareketli turmalin seramik plakaları ile saçınıza istediğiniz şekli vermenizi sağlıyor. Power 2200 saç kurutma makinesinin 2200 W yüksek performansı sayesinde saçlarınız kısa sürede istenilen şekli alıyor. Saç şeklinin sonlandırılması ve şeklin sabit kalmasını sağlayan (Cool Shot) fonksiyonu, hava akışını eşit olarak saçın geniş alanlarına yayan hacim difüzörü ve aşırı ısınmaya karşı sigorta sistemiyle koruma özelliği bulunuyor.
GoldMaster Epilady EP-930, kişisel bakımına önem verenler için pürüzsüz ve mükemmel temizlik imkânı sunuyor. Ağrı azaltma etkili Anti-Pinch teknolojisi sayesinde acısız ve rahat kullanım kolaylığı sağlıyor. 22 set cımbızlı yeni nesil epilasyon başlığına sahip Epilady EP-930’un istediğiniz ayarı yapabilmenizi sağlayan 2 hız seviyesi, normal, açı kılavuzlu ve hassas bölge başlığı bulunuyor.
GoldMaster ürünlerine GoldMaster yetkili satıcılarından ulaşabilir, www.goldmaster.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.