25 Mart 2014 Salı

Kutuda Yemek Modası

Dünyada da Türkiye'de çok sayıda ünlü kilo vermek ve formunu korumak için adrese teslim sağlıklı hazır yemekleri tercih ediyor.

Dünyada da Türkiye'de çok sayıda ünlü kilo vermek ve formunu korumak için adrese teslim sağlıklı hazır yemekleri tercih ediyor.
Dünyada da Türkiye'de çok sayıda ünlü kilo vermek ve formunu korumak için adrese teslim sağlıklı hazır yemekleri tercih ediyor. 3 saatte bir yemek alan da var sadece cildi güzelleştiren mönüleri tercih eden de. Ünlüler 'kutusundan' ne çıkarsa onu yiyerek formda kalıyor
ENERJİ VERİP CİLDİ GÜZELLEŞTİRİYOR
Food Matters (New York, ABD): Daha çok cildi faydalı ve enerji veren mönüler hazırlıyorlar. Müdavimleri Kevin Costner ve Steven Tyler. Günlük mönü fiyatı 110-150 dolar.
3 saatte 1 yemek gönderiyorlar
Sunfare (Los Angeles, ABD): Kişinin metabolizmasına göre 3 saatte bir 300 kalorilik yemek gönderiyorlar. Müdavimleri Mark Wahlberg, Eva Longoria ve Kim Kardashian. Fiyatlar 25-72 dolar arasında.
DİYET REÇETESİNE GÖRE YEMEK:
Z.E.N Foods (Güney California, ABD): Kişinin diyetisyeninin ya da yaşam koçunun hazırladığı diyet listesindaki yemekleri gönderiyorlar. Müdavimleri arasında Zac Efron da var. Fiyatlar 40-125 dolar arasında.
SEVDİĞİNİ YE:
Fresh Diet (Los Angeles, ABD): Siz sevdiğiniz ve istediğiniz malzemeleri söylüyorsunuz. Onlar sizin için hazırlıyor. Kate Beckinsale düzenli olarak yemeklerini buradan sipariş veriyor. Fiyatlar 25-65 dolar arasında değişiyor.
SkyMeals (Güney California, ABD): Genellikle yolculuğa çıkacak kişiler için havaalanlarına ve setlere servis yapıyorlar. Mönüleri ağırlıklı sebze yemeklerinden oluşuyor. 22-30 dolar arasında. Carmen Electra'nın favorisi.
Rawvolution (ABD): Haftada 1-3 kutu organik, vegan ve çiğ yemekler gönderiyorlar. Kutusu 100 dolar. Cher ve Susan Sarandon ilerleyen yaşlarına rağmen güzelliklerini sağlıklı beslenmeye borçlu.
SPOR SALONUNA BİLE GETİRİYORLAR (İstanbul)
Rafinera (İstanbul): Sisteme göre diyetisyen hedefe göre kişinin alması gereken günlük kaloriyi hesaplıyor. Ardından karbonhidrat, protein, ve yağ hesaplamalarına uygun 3 ana ve 2 ara öğünden oluşan 1100, 1500 kalorilik sağlıklı mönü istenilen adrese (Bu iş yerinizde olabilir, gittiğiniz spor salonu da) teslim ediliyor. Seda Sayan, Gamze Karaman, Berksan, Ece Erkenmüdavimleri arasında. Fiyatlar 22-39 TL arasında değişiyor.

Saçlarınızın Elektriklenmesine Son Veren Goldmaster Yeni Saç Düzleştirici

Saçlarınızın Elektriklenmesine Son Veren Goldmaster Yeni Saç Düzleştirici
Goldmaster İpek Saç Düzleştirici İle Maksimum Etkili Sonuç

Kişisel bakımda öncü ürünleriyle fark yaratan GoldMaster, geniş plakalı yeni saç düzleştiricisi İpek ile saçların elektriklenmesini engelleyerek sağlıklı görünüme kavuşturuyor. İpek saç düzleştirici diğer ürünlere göre daha fazla sıcaklığa ulaşarak daha etkili bir sonuç gösteriyor.

45W güç performansı ile kısa sürede istenilen sıcaklığa ulaşan İpek saç düzleştirici, geniş plakaları sayesinde daha fazla saçı kısa sürede düzleştiriyor. Saçınızın ihtiyacına göre 120 ile 220°C ısı ayar seçeneği bulunan saç düzleştiricinin geniş LCD sıcaklık göstergesi, istediğiniz seçeneği rahatça görmenizi sağlıyor.

Turmalin seramik kaplı plakaları sayesinde negatif iyon salımı gerçekleştiren İpek saç düzleştirici, saçların elektriklenmesini ve yıpranmasını önlüyor. GoldMaster İpek saç düzleştiricinin 360° dönebilen hareketli kablosu rahat kullanım imkânı sunarken, kullanımdan sonra çalışır halde unutulursa otomatik kapanma özelliği ile 60 dk içinde kendiliğinden kapanıyor.

GoldMaster ürünlerine GoldMaster yetkili satıcılarından ulaşabilir, www.goldmaster.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

19 Mart 2014 Çarşamba

Goldmaster’dan Yeni Sorbe Sürahi Blender

Sağlığına Önem Verenler İçin Cam Hazneli Sorbe Sürahi Blender
Goldmaster’dan Yeni Sorbe Sürahi Blender
Kalitesi ve tasarımıyla öne çıkan GoldMaster, hanımların mutfakta daha kısa süre geçirerek kendilerine zaman ayırmalarını sağlayan küçük ev aletlerinde yeniliklerine devam ediyor. GoldMaster, yeni ürünü geniş cam haznesi ile sağlıklı bir kullanım sağlayan Sorbe sürahi blenderı, tüketicilerin beğenisine sunuyor.

GoldMaster Sorbe sürahi blender, 1,5 lt kapasiteli geniş cam haznesi sayesinde yiyeceklerin sağlıklı bir şekilde parçalanmasını sağlıyor. Paslanmaz çelik gövde ve paslanmaz yüksek kaliteli çelik bıçaklara sahip Sorbe, hem blender hem parçalayıcı hem de karıştırıcı özelliği ile birçok işlevi yerine getiriyor.

GoldMaster Sorbe sürahi blenderın 600 W güçlü motoru sayesinde, meyve ve sebzeler kolayca parçalanırken, karıştırma fonksiyonu ile meyve suyu, milkshake gibi içecekler de kolayca hazırlanıyor.

2 farklı hız ayarı bulunan sürahi blenderın ayrıca anlık çalıştırmayı sağlayan pulse özelliği ve buz kırma özelliği bulunuyor.

GoldMaster ürünlerine GoldMaster yetkili satıcılarından ulaşabilir, www.goldmaster.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

6 Mart 2014 Perşembe

Medisana’dan Acıbadem Mobil Sağlık İşbirliği ile Ücretsiz Medikal Koçluk Hizmeti

Medisana ürünü alana üç aylık medikal koçluk hediye

Medisana’dan Acıbadem Mobil Sağlık İşbirliği ile Ücretsiz Medikal Koçluk Hizmeti


Türkiye Distribütörlüğünü GoldMaster’ın üstlendiği MEDISANA, Acıbadem Mobil Sağlık işbirliği ile “Medikal Koçluk Hizmeti”ni müşterilerine sunuyor.  

Medikal Koçluk Hizmeti kapsamında, herhangi bir Medisana ürününü satın alan kişiler, 3 ay boyunca her ihtiyacı olduğunda 0212 540 0 550 üzerinden Acıbadem’e yönlendirilerek uzman sağlık ekipleri desteğinden ve acil durumlarda ambulans hizmetinden faydalanma imkânı buluyor. Tüm Türkiye için geçerli olan Medikal Koçluk uygulaması tamamen ücretsiz.

7 gün 24 saat bilgi ve yönlendirme sağlayan bu özel hizmet, hastaya anında müdahalenin önemi göz önüne alındığında sağlığını her koşulda düşünenler için vazgeçilmez olacak.