20 Haziran 2014 Cuma

Bridget Jones Sendromuna Son! Aslında Yalnız Değiliz

30’lu yaşlardaki her kadının başucu filmidir Bridget Jones. Ne zaman bir ayrılık yaşasak tozlu raflardan çıkar, yalnız veya kız arkadaşlarla toplanarak izlenir. O ağlarken ağlanır, bizim gibi komik durumlara düştükçe “oh be. yalnız değilim aslında.” duygusuyla gülünür, histerik bir rahatlama yaşatır.
Geçen gün meyve suyu markası granini’nin bir reklamını gördüm. Reklamda bir mesaj vardı “Sen yalnız değilsin. Etrafın sevgiyle çevrili.” O kadar hoşuma gitti ki... Sonra şöyle bir durup düşündüm. Hayatımızda sorunlar baş gösterdiği zaman negatif şeylere odaklanmaya başlıyoruz ve aslında hayatımızda varolan ve kıymetini bilmemiz gereken pozitif şeyleri unutuyoruz. Sevgilimizden ayrılmış da olsak bizi teselli eden bir ailemiz, göz yaşlarımızı silen arkadaşlarımız var.
Bridget Jones’u da zor anlarında teselli eden ve yalnız bırakmayan arkadaşları ve ailesi değil miydi?
Her şey bakış açımızda. granini’nin dediği gibi... Aslında etrafımız sevgiyle çevrili. Yeter ki görmek için kendimize izin verelim. Bakış açımızı değiştirelim. Bak şimdi canım bir granini vişne suyu istedi! :) Ben biraz pozitiflik almaya gidiyorum.
Granini Facebook sayfası için: https://www.facebook.com/graniniTurkiye

Granini pozitif reklamını seyretmek için:



Bir boomads advertorial içeriğidir.

11 Haziran 2014 Çarşamba

Teknolojisever Babalara Hediyeler GoldMaster’dan

GoldMaster, babasını şaşırtmak isteyenlere birbirinden farklı hediye seçenekleri sunuyor. En kapsamlı Türkiye haritasına sahip navigasyon sistemleri, bilgiye ulaşmayı kolaylaştıran ve sürekli iletişimde almayı sağlayan tabletler, çok fonksiyonlu ve su geçirmez özellikli erkek bakım kiti ürünlerinde kaçırılmayacak avantajlar sizi bekliyor. 
Türkiye’nin En Kapsamlı Haritasına Sahip Goldmaster Navigasyonları İle Kaybolmak Yok

Türkiye’nin öncü elektronik markası GoldMaster, navigasyon sistemlerinde 81 ili kapsayan en kapsamlı Türkiye haritasını kullanıyor. Şık tasarımlarıyla dikkat çeken NAV-579 HD, NAV-510, NAV-512, NAV-516, NAV-517 ve NAV-525 navigasyonlar ücretsiz 3 yıl garanti imkânı sunuyor. Navigasyon cihazlarının en önemli özelliği arasında; son versiyonunun kullanıldığı Başarsoft Haritası, iGO Primo yazılımı ve yazılımın çok daha hızlı çalışmasını sağlayan 800 Mhz işlemci yer alıyor. Ayrıca GoldMaster, cihazların ömrü boyunca ücretsiz harita güncelleme imkanı sunuyor.

Goldmaster Bengal Tablet ile Aradığınız Her Şey Yanınızda 

HD çift kamera ve 3G usb modem desteği fonksiyonlarıyla ön plana çıkan yeni GoldMaster Bengal tablet, teknoloji seven babalar için harika bir hediye seçeneği. Sahip olduğu kaliteli özellikleri ve fiyat avantajı ile Babalar Günü hediyesi arayanlar için iyi bir alternatif olan GoldMaster Bengal tabletin yanında beyaz kapaklı deri kılıf da hediye ediliyor.

9.0 inch ekran genişliğine sahip Bengal tablet, 1 GB Ram, 8 GB dahili hafızası ve 32 GB’a kadar mikro SD kart destekleme gibi üst seviye özellikleriyle dikkat çekiyor. HD arka ve ön yüz kamerası ile görüntülü görüşme yapmayı sağlayan tablet, 1024x600 çözünürlüğü sayesinde yüksek ekran çözünürlüğü sunuyor.

3G USB modem desteği ile istediğiniz her yerde görüntülü konuşma imkânı sağlayan tablet, dokunmatik 5 noktalı kapasitif ekran, dahili mikrofon,  dahili yandex navigasyon ve nöbetçi eczane programına sahip. Bengal tablet, kullanıcıların işlerini kolayca takip etmelerine yardımcı olurken aynı zamanda oyun oynamaktan zevk alanlar için de eğlenceli bir deneyim yaşama imkânı sunuyor.


Babanıza Çok Fonksiyonlu Ve Su Geçirmez Goldmaster Elvis Tıraş Makinesi Hediye Edin

GoldMaster Elvis tıraş makinesi çok fonksiyonlu kullanımı, 4,8 V yüksek performansı, su geçirmez ve hızlı şarj olma özelliği ile tüm beklentileri karşılıyor. U ve T başlığı bulunan Elvis tıraş makinesi 6 farklı fonksiyonda kullanılabiliyor. Burun, kulak ve kaş düzeltme ucu, saç, bıyık ve favori düzeltme başlığı ile her türlü ihtiyacınızı karşılayan tıraş makinesinin detay düzeltme başlığı sayesinde de en ufak ayrıntı dahi düzeltilebiliyor. Gövde ve parçaların yerleştirildiği stand sayesinde de kaybolmuyor.

İnciler Nevinci'den ...

İnciler Nevinci'den ...
İnci , yüzyıllardır saflığın ve asaletin simgesi olarak  dikkat çeker.
 İnci mucizesini içinde barındıran çok özel bir taştır. Saflığı ve mükemmelliği  temsil eden bu güzel mücevher kadınların en güzel takılarında yerlerini  alırlar.



İnciler onları bekleyen mücevherlerin üzerine, yerleştirilirken eşsiz zarafetleriyle parçaların görünümünü tamamlayarak  değerlerini artırır.

Nevinci birbirinden farklı tasarımlı sadelik ve zarafeti simgeleyen incileriyle , kıyafetinizi şıklık ve zerafetle  tamamlayacaktır.


Nevinci- Prenses Gümüş Set
307 TL


265 TL
Nevinci - Bahar Gümüş Set
720 TL

*Ürünler 925 ayar gümüş
** İnciler tatlı su incisidir

10 Haziran 2014 Salı

BU HÜRRİYET ÇOK ''SOSYAL'' !

Hurriyet.com.tr geçtiğimiz günlerde yeni bir projeyi takipçileri ile buluşturdu. Bu proje aslında Hürriyet markasını çok daha sosyal bir hale getiriyor, Hürriyet’i sadece bir haber sitesi olmaktan çıkarıp dijital dünyanın hızı ve etkileşimini kucaklayan bir sosyal platforma dönüştürüyor.
Öncelikle Hürriyet Sosyal’e üye olmanız  gerekiyor. Aslında bu üyelik bu sosyal dünyaya giriş anahtarınız. Sonrasında bu anahtarla giriş yaptığınız dünyayı ne kadar aktif kullanacağınız size kalmış. Bir blog yazarı olarak blogumdaki içerikleri hürriyet sosyal takipçileri ile buluşturabiliyor, günün bana göre dikkat çeken haberlerini bu platformdaki takipçilerimle buluşturabiliyorum. Düşünsenize, hurriyet.com.tr ‘de kendi haberlerinizi paylaşabileceğiniz bir alan daha sizi bekliyor!
İlgi alanınıza göre kategorileri belirleyebiliyor ve bu sayede sizi gerçekten ilgilendiren gelişmeleri çok daha hızlı bir şekilde öğrenebiliyorsunuz. Bir müzik bloggerı olarak bu özelliği şüphesiz ağırlıklı olarak kültür sanat kategorisinde kullanıyorum. İlginizi çeken ve ‘’ben de bir yorum yapayım’’ dediğiniz haberleri de hashtag’lerle paylaşabiliyor diğer kullanıcılar ile tartışabiliyorsunuz. Bu hürriyet sosyal’in bir başka artısı şüphesiz.
Ancak bana göre, bu projenin en keyifli yanı Hürriyet yazarları ile çok daha hızlı bir şekilde iletişime geçebiliyor olmanız ve onlarla ciddi bir etkileşimde bulunabilmeniz. Yazarlar bu platformu sadece haber linklerini paylaşmak için kullanmıyor, sosyal medya platformu gibi anlık düşüncelerini paylaşmak için de kullanıyor. Bu sayede yazarları yazıları dışında anlık iletileri de daha yakından tanıyor ve onlardan haberdar olabiliyoruz.
Hürriyet sosyal, habercilikte net olarak yeni bir dönemin başlangıcını yapıyor. Okuyucuyu, sadece okuyucu olmaktan çıkarıyor, yazan, tartışan bir katılımcı konumuna getiriyor.
Şimdi Hürriyet’in Sosyal dünyasını daha yakından tanıma zamanı…
İçerik: www.hayatmuzik.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.