17 Aralık 2011 Cumartesi

Mutfak Okulunda Öğrendiğim 101 Şey









Sizlere Optimistkitap yayınevinden çıkan bir Louis Eguaras- Matthew Frederick ait olan "Mutfak Okulunda Öğrendiğim 101 Şey adlı "yemek kitabını  tanıtmak istiyoruz.

Bu kitapta restoran menüsündeki her yemek için 101 ders bulunmakta :
*Pişirme Yöntemleri ve Püf Noktaları *Restoran Yönetimi *Trendler *Beslenme *Besin Tedariki *Mutfak Türleri *Finansman *Güvenlik Önlemleri ve Standartları… ve daha fazlası
Deneyimli bir şefin kaleme aldığı bu kaynak, mutfak okulu öğrencilerine, şeflere, şef eğitimi alanlara ve yemek dünyasına ilgi duyan herkese sektöre ilişkin en önemli bilgileri sunuyor. Bu eğlenceli kitabı asla kaybetmezsiniz, çünkü her zaman cebinizde olacak!
Mutfak okulundan mezun olanların öğrendiği pek çok şey bu 202 sayfada bulunmakta .
MUTFAK OKULUNDA ÖĞRENDİĞİM 10 ŞEY
Louis Eguaras Kaliforniya Mutfak Sanatları Okulunda aşçılık eğitimi hocası. Daha önce Beyaz Saray’da şef olan Eguaras, aralarında Nelson Mandela, TomHanks, Jimmy Buffett, Anthony Hopkins, Oliver Stone, James Woods, MickJagger ve Rolling Stones, Crosby, Stills ve Nash’in de bulunduğu dünyanın önde gelen isimlerine ve ünlülere yemek yaptı. Eşiyle birlikte California, Valencia’da yaşıyor.

Mutlaka bu kitabı edindip okumanızı sizlere şiddetle tavsiye ediyoruz :)
 

Ayrıca unutmadan belirtelim bu kitap ve daha fazla kitap için mutlaka Optimistkitap yayınevini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.


0 yorum:

Yorum Gönder