18 Nisan 2014 Cuma

Joker’de Bahar Şenliği Başladı!

Joker’de Bahar Şenliği Başladı!
http://minipedi.com/image/cache/data/minipedi-urun/Zincir-Ma%C4%9Fazalar/joker-logo-109x53.jpg
A’dan Z’ye tüm bebek ve çocuk ihtiyaçlarına cevap veren Joker Mağazaları’nda, kaçırılmayacak avantajlar ile “Bahar Şenliği” başladı.  Kaliteli ürünleri ön plana çıkaran Joker, 11 Nisan-18 Mayıs tarihleri arasında 300’den fazla üründe ailelere birbirinden özel fırsatlar sunuyor.

Joker’in gelenekselleşmiş Nisan ayı şenlikleri kapsamında aileler bebek ve tekstil ürünlerindeki her 300 TL’lik alışverişe 100 TL, Soobe ürünlerinde de her 75 TL alışverişe 25 TL’lik hediye çeki kazanma şansı yakalıyor. Birçok ürünün özel fiyatlarla sunulduğu şenlik, alışveriş keyfinizi ikiye katlayacak.

En kaliteli ürünleri en iyi fiyatlarla ailelerle buluşturan Joker ayrıca birçok markada inanılmaz fırsatları sizlere sunuyor.

Fırsatlarla dolu tüm ürünler bebek ve çocuklara yönelik Türkiye’nin en zengin ürün yelpazesini ve marka çeşidini tüketiciye sunan Joker mağazalarında gülümseten fiyat garantisiyle aile ve çocukları bekliyor.

Detaylar için joker.com.tr’yi ve facebook.com/jokerlerbuyuyorum sayfasını ziyaret edebilir, yenilikler ve kampanyalardan anında haberdar olma şansı yakalayabilirsiniz.

8 Nisan 2014 Salı

Sıradışı Konseptiyle Porio Yepyeni bir Dünyanın Kapılarını Açıyor

Sıradışı Konseptiyle Porio Yepyeni bir Dünyanın Kapılarını Açıyor

Birbirinden şık hediyelik ürün grupları ve İtalyan tasarıma sahip porselen yemek takımları ile Porio, 9. İdeal Home Fuarı’nda görücüye çıkıyor.


GoldMaster’ın hediyelik eşya markası Porio, yeni ürünlerini 17-20 Nisan 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek 9. İdeal Home Fuarı’nda tanıtacak. Sıradışı konsepti ile yepyeni bir dünyanın kapılarını açan Porio, 12. hall B-06’da yer alan standına tüm katılımcıları bekliyor.

4 Nisan 2014 Cuma

Yeni Keşfim! Domatesli MakarNeks ile Peynirli MakarNeks'in Muhteşem Uyumu!

Siz acıktığınızda ne duruma geliyorsunuz bilemem ama ben acıktığımda gözüm hiçbir şeyi görmüyor. Bir an evvel en çabuk şekilde bir çözüm bulmam gerekiyor. Haliyle, normal porsiyonlarda beni kesmiyor böyle durumlarda.
Dün çok yoğun geçen bir günün ardından tek hedefim bir an evvel eve ulaşmaktı. Trafiği atlatıp eve ulaşmayı başardım ama açlıktan ölmek üzereydim ve koşarak mutfağa gittim. Böyle durumların en büyük kurtarıcısı benim için artık MakarNeks. Bunun için öyle çok sebebim var ki… Bir kere çok pratik,  sadece paketin içinden çıkan sos ve erişteyi, kaynayan suya atıyorsunuz… Zamanı lezzetli kullanmanın en harika yolu, 3 dakika bekliyorsunuz ve nefis, lezzetli sosuyla MakarNeks hazır…
Tam domatesli MakarNeks mi yoksa peynirli MakarNeks mi yesem diye karar vermeye çalışırken, aklıma bir fikir geldi… Peynirli MakarNeks’e bayılırım… Domates soslu MakarNeks’i de sevmeyenimiz yoktur herhalde…’Neden domatesli ve peynirli MakarNeks’i birlikte pişirip lezzete lezzet katmıyorum ki?’ diye düşündüm, hem böylece birinden birini seçmemde gerekmeyecekti.  Paketin arkasındaki tarife göre hesaplayınca 500ml kadar su koymam gerekli ama ben biraz daha az koymayı tercih ettim. Önce domatesli paketinden çıkan erişteyi, sonra da peynirli paketindeki çıkan erişteyi kaynayan suya attım, aynı anda hem domatesli hem peynirli soslarını açıp, birlikte tencereye ekledim…. Veee 3 dakika sonra kocaman bir porsiyon, domatesli ve peynirli MakarNeks’im enfes lezzetiyle hazırdı…. Domatesli MakarNeks ve Peynirli MakarNeks’in karışımı gerçekten inanılmaz lezzetli, doyurucu ve pratik… Benim yeni favorim... Siz de hemen deneyin, MakarNeks lezzetinize lezzet katın…Bu yeni, harika buluşumun sırrını sizlerle de paylaştım…Sıra Acılı MakarNeks ile yeni denemelerde….
Bu arada MakarNeks, gerçekten sürprizleri ve insanları şaşırtmayı seviyor, bakın bankta oturan insanların sıradan bir gününü sürprizlerle nasıl eğlenceli bir güne dönüştürmüş.
MakarNeks Facebook sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Goldmaster, Yeni Züccaciye ve Küçük Ev Aletleri Ürünlerini 9. İdeal Home Fuarı’nda Sergileyecek

Goldmaster, Yeni Züccaciye ve Küçük Ev Aletleri Ürünlerini 9. İdeal Home Fuarı’nda Sergileyecek

Türkiye’nin en büyük elektronik ve ev aletleri  markalarından biri olan GoldMaster,  şaşırtıcı yeni züccaciye ürün gamını ve yenilikçi küçük ev aletleri tasarımlarını 17-20 Nisan 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek 9. İdeal Home Fuarı’nda tanıtacak.

Yeniliklere karşı cesaretini yüksek kalite anlayışı ile birleştirerek, hazırladığı yeni ev aletleri ürünleri ile fonksiyonel ve mutlu mutfakların kapılarını aralayan GoldMaster, İdeal Home Fuarı’nda yeni Züccaciye ürün gamının da lansmanını yapacak.

Türkiye’nin güçlü markaları arasında yer alan ve teknolojiye sunduğu yeniliklerle öne çıkan GoldMaster, 17-20 Nisan 2014 arasında gerçekleşecek İdeal Home Fuarı’na 4.kez katılacak. Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarda 6.hall A-10’da yer alan GoldMaster en yeni ürünlerini fuarda sergileyecek.

Yer: Tüyap Fuar Merkezi, Beylikdüzü
Tarih: 17-20 Nisan 2014
Hall No: 6
Stand No: A-10