17 Mayıs 2014 Cumartesi

Hayalinizdeki Mezuniyet Kıyafetini Diva Pırlanta Tamamlasın

Mezuniyet törenine az bir zaman kaldı genç kızlar mezuniyet töreni için hazırlık telaşında...  Mezuniyet kıyafeti seçildikten  sonra Diva Pırlanta'nın birbirinden şık mücevherleri ile genç kızlar hem modayı takip edebilir hem de şıklıklarını tamamlayabilirler. Işıl ışıl renkli  kolyeler  mezuniyet balosu boyunca genç kızların boyunlarını süsleyecekler, ışıltılarını arttıracaklar.
        Diva Pırlanta Zümrüt Pırlanta Kolye  544 TL

   Diva Pırlanta Yakut Pırlanta Kolye 575 TL
 

   Diva Pırlanta amatist Pırlanta Kolye 524 TL

14 Mayıs 2014 Çarşamba

#SomayaDuaEdelim

#SomayaDuaEdelim tüm hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum...

13 Mayıs 2014 Salı

GoldMaster Bambu Baskül ile Kilonuz Kontrol Altında

Bambunun Sağlıklı Özelliğini Teknolojiyle Birleştiriyoruz!
GoldMaster Bambu Baskül ile Kilonuz Kontrol Altında


Hanımların hayatını kolaylaştıran GoldMaster, doğal bambu yapımı, yüksek hassasiyetli ve sensörlü ölçüm sistemine sahip bambu baskülü ile kilolarınızı kontrol altına almaya yardımcı oluyor.
GoldMaster, kişisel bakım kategorisinde yer alan ürünü bambu baskül ile banyonuza şıklık katıyor. Kolay okunabilen LCD dijital ekranı, zarif ve modern tasarımıyla aynı zamanda göze hitap eden bambu baskül, 100 gr hassasiyeti bakımından en doğru sonuçları almanıza olanak sağlıyor.

Otomatik açılıp kapanan baskülün 150 kg kapasitesi bulunuyor. Ağırlık ölçüm birimleri kg-lb-st olarak 3 farklı şekilde gösterilebiliyor.

GoldMaster ürünlerine GoldMaster yetkili satıcılarından ulaşabilir, www.goldmaster.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
www.goldmaster.com.tr

10 Mayıs 2014 Cumartesi

Medisana Çekilişsiz Kurasız Herkesi Avrupa’ya Uçuruyor!

MEDİSANA.jpg

Annenize sağlıklı bir hediye, kendinize de Avrupa’ya gidiş dönüş uçak bileti

Medisana Çekilişsiz Kurasız
Herkesi Avrupa’ya Uçuruyor!

6 Mayıs 2014- 31 Temmuz 2014 tarihleri arasında Medisana’dan kampanyalı tansiyon aleti ya da masaj minderi ürünlerinden alan herkes, çekilişsiz kurasız Avrupa’da 9 vizeli, 2 vizesiz noktadan istediğine gidiş dönüş uçak bileti hakkına sahip oluyor!

Türkiye Distribütörlüğünü GoldMaster’ın üstlendiği MEDISANA, kampanyalı tansiyon aleti ya da masaj minderi alan herkesi Avrupa’ya uçuruyor. 06 Mayıs- 31 Temmuz 2014 tarihleri arasında Türkiye çapındaki tüm yetkili Migros, Teknosa, Tekzen, Gold ve Media Markt mağazalarından Medisana 51043 MTP Plus, 51097 MTR, 51144 MTD, 51080, Promed 40001 MTX Tansiyon Aleti veya 88902 Masaj Minderi satın alan herkes Avrupa’ya gidiş-dönüş uçak bileti hakkına sahip oluyor.

Kampanyalı ürünlerden satın alanlar, tüm hava limanı vergileri, harçlar ve kredi kartı ücretleri katılımcıya ait olacak şekilde, İstanbul, İzmir ve Ankara hava limanlarından vizeli Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Paris, Londra, Viyana, Berlin, Roma, Atina ve vizesiz Üsküp, Priştina varış noktalarından birine, ekonomi sınıfında gidiş - dönüş uçuş bileti hediye çeki hakkı kazanıyor.

Kampanyaya katılmak ve ayrıntılı bilgi edinmek için www.medisanaileavrupaya.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

www.medisanaileavrupaya.com

GoldMaster'dan Damacanayı Kaldırma Derdine Son Veren Su Sebili

GoldMaster’dan Damacanayı Kaldırma Derdine Son Veren Su Sebili

Türkiye’nin güçlü markaları arasında yer alan GoldMaster, su sebili modeli SE-94 HB Black’i tüketicilerin beğenisine sunuyor. GoldMaster, kadınlar tarafından en çok tercih edilen modeli SE-94 HB Black su sebili sayesinde damacanayı kaldır indir derdini ortadan kaldırıyor.
GoldMaster Su Sebili SE-94 HB Black, anti bakteriyel malzemelerden üretilmiş paslanmaz çelik su tankı ile sağlıklı bir şekilde kullanım sağlarken, alttan yapılan özel sistemi sayesinde damacananızı taşımaya gerek kalmıyor. Ayrıca gizleme kabini sayesinde de damacananız gözükmüyor. Şık ve ergonomik tasarımıyla göz dolduran GoldMaster Su Sebili, eşyalarınıza da uyum sağlayarak mutfağınızın dekorunu tamamlıyor.
Yüksek verimli kompresör soğutma özelliği bulunan GoldMaster Su Sebili,  4L/Hr (90°) Sıcak su kapasitesi, 2L/Hr (10°) Soğuk su kapasitesine sahip. Yaz, kış demeden dilediğiniz ısıda soğuk, normal ya da sıcak su elde etme kolaylığı sağlayan GoldMaster Su Sebili, yüksek soğuk ve sıcak su kapasitesi ile kesintisiz ve sürekli su servisi imkânı sunuyor.
LED ekran ve gece lambası fonksiyonu ile karanlıkta da kolayca görmenizi sağlayan GoldMaster Su Sebili, sıcak, soğuk ve normal su akışlarını sağlayacak 3 musluklu donanımı ile sorunsuz kullanım kolaylığı sunuyor. Çocuk koruma kilidi sayesinde güvenle kullanım imkânı sunan su sebilinin rahatsızlık vermeyecek şekilde tasarlanmış düşük sesli çalışma özelliği bulunuyor.

9 Mayıs 2014 Cuma

Pınar Mangal Keyfi “Büyük Dilim Sucuk” ile mangallar lezzetleniyor

Pınar, Mangal Keyfi Büyük Dilim ile bahar aylarının vazgeçilmezi pikniklere konuk oluyor. Dilimli sucuk kategorisinde bir ilke imza atan Pınar Mangal Keyfi, “büyük dilim, dev lezzet” diyerek yeni ürünü ile mangalda sucuk keyfini arttırıyor.

Türk gıda ve içecek sektörünün öncü ve yenilikçi markası Pınar, yeni ürünü Mangal Keyfi Büyük Dilim’i tüketicilerin beğenisine sunuyor. Bahar aylarında keyfi çıkartılan pikniklerde yakılan mangallar, Pınar Mangal Keyfi Büyük Dilim sucuk ile tatlanıyor.


Pişirilmeye hazır bulunan Pınar Mangal Keyfi Büyük Dilim, pratikliğiyle pikniklerin aranan lezzeti oluyor. Büyük porsiyonu ile doyurucu olan Mangal Keyfi Büyük Dilim, mangalın yanı sıra atıştırmalık olarak tostlarda ve kahvaltılarda da tüketiliyor.
Uygun fiyatıyla dikkat çeken Pınar Mangal Keyfi Büyük Dilim, açılan paketin tek seferde bitirilmesiyle pratiklik sağlarken, geniş yüzeyiyle kolayca pişirilerek, hemen tüketiliyor. 
Mangal kategorisine yenilik getiren Pınar Mangal Keyfi Büyük Dilim, tüm marketlerde tüketicilerle buluşuyor.

5 Mayıs 2014 Pazartesi

Annenizi ve Sizi Diva Pırlanta’nın Işıltılı Dünyasına Davet Ediyoruz!

Kadınlar  taşların parıltıyı severler. O büyüleci  taşların ışıltısıyla kendi ışıklarını birleştirirler.  Diva Pırlanta birbirinden seçkin tasarımlarını değerli varlığınız  “Anneniz”in beğenisine sunuyor. Trendleri takip eden Diva Pırlanta, geleneksel çizgileri unutmadan yarattığı sertifikalı tasarım ürünleriyle sizin ve sevdiklerinizin   mutlu anlarında yanında olmak istiyor... Bir tıkla divapirlanta.com'dan beğendiğiniz mücevhere ulaşabilir, çok sevdiğiniz annenizi sevindirebilirsiniz! Şık Kolyeler ve yüzükler, bilezikler  ve küpeler Diva Pırlanta'da!

3 Mayıs 2014 Cumartesi

Yüksek Performansı ve Kalitesiyle GoldMaster İnci Blender Set

Çocuğunuz İçin Sebze ve Meyve Pürelerini Kolayca Hazırlayın
Yüksek Performansı ve Kalitesiyle GoldMaster İnci Blender Set


Mutfakta hanımların işini kolaylaştıran ürünler tasarlayan GoldMaster, yeni blender setini müşterilerinin beğenisine sunuyor. 950W güçlü performansı sayesinde malzemelerin kısa sürede hazırlanmasında büyük kolaylık sağlayan İnci Blender Set ayrıca turbo çalışma özelliği ile çırpılması ve karıştırılması zor olan malzemeleri kolayca hazırlayarak zaman tasarrufu sağlıyor.

İnci blenderın mikser aparatı ve blenderı paslanmaz çelik olarak tasarlandı. Böylece uzun ömürlü kullanım imkanı sunan blender set aynı zamanda sağlıklı bir işlem yapmayı sağlıyor. GoldMaster İnci blenderın 0,8 lt kapasiteli işlem haznesi ile domates, havuç, soğan vb. sebze ve yiyecekleri hazırlayabilir, çocuklar için sağlıklı meyve ve sebze püreleri, misafirleriniz için kokteyller hazırlayarak sevdiklerinize leziz tatlar sunabilirsiniz.

Ergonomik tasarımı, beyaz inci rengi ve şık görünümüyle dikkat çeken İnci blender, hanımların mutfaktaki baş yardımcısı olmaya aday görünüyor.

GoldMaster ürünlerine GoldMaster yetkili satıcılarından ulaşabilir, www.goldmaster.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

www.goldmaster.com.tr