12 Ekim 2011 Çarşamba

Hangi She kızısın :)

She 'nin harika deodarantlarını, parfumlerini,roll-on 'larını bilmeyen yoktur :) Hani şu şeker gibi renkleri olan ,kokusuda şeker kadar güzel olan She ürünleri  :)Bizlerde sizlere harika She ürünlerinden bahsetmek istiyoruz :)





O, sıradışı, yeniliğe açık...


O sıradışı, yeniliğe açık, modayı takip eden, kendine güvenen genç kızlarınkokusu...
Renk renk, aktif çizgileriyle modern kutusunda çarpıcı, çekici, baş döndürücü bir koku...
Genç kızların renkli dünyalarının parfümü...
Genç Kızların Tercihi "She" Serisi  
Genç kızların tercihi "She" serisi, son derece trend olan meyvemsi ve çiçek ağırlıklı kalıcı kokularıyla büyüleyici parfüm dünyasında iddiasını korumaya devam ediyor. Birbirinden güzel Fun, Cool, Sexy, Sweet, Love, Happy, Crazy ve Pretty parfüm çeşitleriyle "She" her türlü tarza hitap ederken, rengarenk kofreleri ile de hesaplı alışverişin kapılarını açıyor.
Yeniliğe açık, modayı takip eden, kendine güvenen, heyecanlı, modern ve eğlenceli genç kızlar için özel olarak tasarlanan "She" parfümleri, hassas, ince ve zarif bir dokunuşu beraberinde getiriyor.  






Is happy....

Tepe notlarında bulunan meyve ve turunç notlarının verdiği enerji orta notlarda yer alan akasya ve lilyum çiçeklerinin yansıması olan saflık parfüme romantik bir hava katıyor..







İs love ...
Kendisinde bir mutluluk gördüğünde kalbine dokunanların kokusu… Romantizmin doruklarında duygularıyla baş başa… Hayalperest, ayrıntılara takılan ve kırılgan kızlar için cazibenin ve masumiyetin buluştuğu nokta...




Is cool...
Kendine özgü stiliyle özgür ruhlara hitap eden, kendinden emin ve ödün vermeyenlerin popülaritesini yansıtan meyve sepeti ve çiçek buketinin eşsiz uyumu… Doğallıktan yana heyecan dolu bir duygu...



... is fun
Is fun...
Eğlencenin en üst notalarında çiçek ve meyve tazeliklerini bulacak, romantikligin derin sularında yüzeceksiniz...




She 'nin bu kadar ürünü yok  tabi :)))))Daha fazla ürüne ulaşmak için mutlaka Sosyal mecrada She 'nin facebook ve twittter sayfalarına ve She'nin  resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz :)



0 yorum:

Yorum Gönder