24 Ekim 2011 Pazartesi

Van için Herkes Tek Yürek!






Van Depremi'ne duyarlılık gösteren ve zor durumda olan depremzedelere yardım elini uzatmak isteyen vatandaşlarımız için bir liste hazırladık. Aşağıdaki kanallardan dilediğinizi seçerek yardımlarınızı en kolay şekilde Van'a ulaştırabilirsiniz:

1. KIZILAY
2868'e tüm operatörlerden boş bir SMS göndererek Kızılay'a 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Ayrıca havale yoluyla destek olmak isteyenler, tüm bankalardaki "Türk Kızılayı" hesaplarından bağış yapabilir. Ayni bağışlar Türk Kızılayı lojistik merkezleri ve şubeleri tarafından kabul edilecektir. Tüm Kızılay şubelerinin iletişim numaralarını buradan öğrenebilirsiniz.

2. AKUT
Tüm GSM operatörlerinden 2930'a göndereceğiniz AKUT yazan bir SMS ile AKUT'a 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Kredi kartını kullanarak internet üzerinden bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız CardFinans ya da diğer banka kartlarını kullanarak bağışta bulunabilirler.

Havale/EFT için Banka Hesap Numaraları;
T. İş Bankası - Gayrettepe Şubesi - TR14 0006 4000 0011 0800 6666 63
Finansbank - Gayrettepe Şubesi - TR92 0011 1000 0000 0001 9576 70
Garanti Bankası - Ortaklar Cad. Şubesi - TR26 0006 2000 3570 0000 0029 30

3. BAŞBAKANLIK YARDIM KAMPANYASI
Başbakanlık tarafından Van’da yaşanan deprem nedeniyle başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde saptanan banka hesap numaralarına buradan ulaşabilirsiniz.

4. KARGO FİRMALARI
Yurtiçi Kargo, PTT Kargo, MNG Kargo ve Aras Kargo yardım gönderilerini ücretsiz olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadır.

5. HÜRRİYET EVLERİ
Deprem sonrası yaralarını sarmaya çalışan ve kış öncesinde evsiz kalan Van için Hürriyet Gazetesi de büyük bir seferberlik başlattı. Hürriyet, Van’da kış koşullarına dayanıklı, mutfak, banyo ve tuvaleti olan "Hürriyet Evleri" kuracak. Kızılay işbirliğinde başlatılan kampanya ile her biri 6 bin liraya kurulacak evler, evsiz kalan vatandaşlara sıcak bir yuva olacak.

Van Depremi - Hürriyet Gazetesi Bağış Hesapları
T. İş Bankası Mithatpaşa Şubesi
4228 - 0971947 / IBAN TR370006400000142280971947 
T.C. Ziraat Bankası Kızılay Şubesi
Hesap No 685-2868-5189 / IBAN TR060001000685000028685189
Garanti Bankası Kızılay Şubesi
Hesap adı: Van Depremi - Hürriyet
Şube: 082 Hesap No: 6294703 / IBAN TR72 0006 2000 0820 0006 2947 03

Yapacağınız ufak bir yardım zor durumdaki bir çok insanı hayata bağlayan bir umut olacaktır. Mesajımızın ulaştığı herkesi, deprem bölgesinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardım etmeye davet ediyoruz.


Bir bumads sosyal sorumluluk içeriğidir.

12 Ekim 2011 Çarşamba

Hangi She kızısın :)

She 'nin harika deodarantlarını, parfumlerini,roll-on 'larını bilmeyen yoktur :) Hani şu şeker gibi renkleri olan ,kokusuda şeker kadar güzel olan She ürünleri  :)Bizlerde sizlere harika She ürünlerinden bahsetmek istiyoruz :)





O, sıradışı, yeniliğe açık...


O sıradışı, yeniliğe açık, modayı takip eden, kendine güvenen genç kızlarınkokusu...
Renk renk, aktif çizgileriyle modern kutusunda çarpıcı, çekici, baş döndürücü bir koku...
Genç kızların renkli dünyalarının parfümü...
Genç Kızların Tercihi "She" Serisi  
Genç kızların tercihi "She" serisi, son derece trend olan meyvemsi ve çiçek ağırlıklı kalıcı kokularıyla büyüleyici parfüm dünyasında iddiasını korumaya devam ediyor. Birbirinden güzel Fun, Cool, Sexy, Sweet, Love, Happy, Crazy ve Pretty parfüm çeşitleriyle "She" her türlü tarza hitap ederken, rengarenk kofreleri ile de hesaplı alışverişin kapılarını açıyor.
Yeniliğe açık, modayı takip eden, kendine güvenen, heyecanlı, modern ve eğlenceli genç kızlar için özel olarak tasarlanan "She" parfümleri, hassas, ince ve zarif bir dokunuşu beraberinde getiriyor.  






Is happy....

Tepe notlarında bulunan meyve ve turunç notlarının verdiği enerji orta notlarda yer alan akasya ve lilyum çiçeklerinin yansıması olan saflık parfüme romantik bir hava katıyor..







İs love ...
Kendisinde bir mutluluk gördüğünde kalbine dokunanların kokusu… Romantizmin doruklarında duygularıyla baş başa… Hayalperest, ayrıntılara takılan ve kırılgan kızlar için cazibenin ve masumiyetin buluştuğu nokta...




Is cool...
Kendine özgü stiliyle özgür ruhlara hitap eden, kendinden emin ve ödün vermeyenlerin popülaritesini yansıtan meyve sepeti ve çiçek buketinin eşsiz uyumu… Doğallıktan yana heyecan dolu bir duygu...



... is fun
Is fun...
Eğlencenin en üst notalarında çiçek ve meyve tazeliklerini bulacak, romantikligin derin sularında yüzeceksiniz...




She 'nin bu kadar ürünü yok  tabi :)))))Daha fazla ürüne ulaşmak için mutlaka Sosyal mecrada She 'nin facebook ve twittter sayfalarına ve She'nin  resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz :)



9 Ekim 2011 Pazar

Bonibonlu Kurabiye

Çocuklarınızın oldukça seveceği üzerinde rengarenk bonibonlarla dolu bu harika kurabiyeyi yapmanızı tavsiye ederiz.Bu kurabiyeyi fırından çıkardıktan sonra yanında bir bardak süt içmeyi yada ikram etmeyi sakın unutmayın :)





MALZEMELER:
2 çorba k. kakao
Yarım ç.b. süt
125 gr margarin(oda sıcaklığında)
1 paket vanilya
1. çay b. pudra şekeri
Aldığı kadar un
 Üzeri İçin:
Bonibon

HAZIRLANIŞI:
Tüm malzemleri un hariç bir kaba alın ve elinize margarin erinceye kadar yoğurun daha sonra içine azar azar un ilave edin.Hamurumuzun kulak
memesi kıvamında olmasına dikkat edin.Daha sonra hamurumuzu 10 dk kadar dinledirin.Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın ve elinizde yuvarlayın
ve üzerine dilediğinizce biz biraz bol tuttuk :) bonibonları  koyun Tüm kurabiyemizlerimiz tepsiye dizdinkten sonra 175 derecede 25 dk da pişirin.
Afiyet olsun.
G&P

3 Ekim 2011 Pazartesi

Evist 'ten 2 İzleyicimize İp Perde Hediye Ediyoruz.

Merhaba Cinler!
Hepinizin yakından tanıdığı evist ile sizlere muhteşem bir hediye hazırladık. Hediyemizi açıklamadan önce  Evisti yakından tanıyalım:)

Evist Ithal Duvar Kağıtları ve Perde Dekorasyon
Yaşam alanlarımızın vazgeçilmez unsuru olan İthal Duvar Kağıdı, Perdelik & Döşemelik Kumaş ürün gruplarında, Avrupa ve Amerika’nın önde gelen 19 markasının Türkiye Temsilciliğini yapan Evist firması , bu markalarına ait zengin koleksiyon çeşitliliği sayesinde gerek ülke içinde gerek ülke dışında, ev ve otel gibi çok sayıda projede yer alıyor.

Evist, Türkiye temsilcisi olduğu markalarına ait koleksiyonları kendisine ait Istanbul; Koşuyolu ve Ümraniye Keyap Dekorasyon Çarşısı mağazalarının yanısıra ülke çapında bulunan bayi kanalları ile satışını gerçekleştirmektedir.

Evist, anahtar teslim projeler içerisinde, sahip oldukları özellikler ile alternatiflerinden  ayrılan ve tercih edilen, özellikli duvar kağıtları,  outdoor döşemelik ve perdelik kumaşlar, zengin koleksiyon çeşidi ve bünyesinde bulunan butik perde dikim atölyesi  ile farklılık yarattığı  ev, işyeri, yat, otel ve hastane projeleri yer almaktadır.




Vinyl, Non-Woven, Hasır, Mika, gibi özelliklere sahip koleksiyonları bulunan , Avrupa’nın önde gelen Duvar Kağıdı Markaları’ndan ; (IT) Limonta , Domus Parati , Como , (BE) Flocart, Hookedonwalls, Atlas, Portfolio, (DE) Kolizzart, (NL) Eijffinger , (CA) Seabrook ,(USA) Roysons , her ihtiyaca ve zevke yanıt veren , leke tutmayan, alev almayan gibi yapısal özellikleri içerisinde barındıran  Döşemelik ve Perdelik Kumaş Markalarından ; (BE) Dizz , Escolys, (NL) Eijffinger , Russell&Harvey, (IT) Aura , A.Lombardo markaları  Evist bünyesinde yerini alan markaların bazıları.

Mimarların, Evist’i tercih etmelerinin arkasında yatan sebeplerin başında  Ithal Duvar Kağıdı , Perdelik & Döşemelik Kumaş, gibi birbirinden farklı ama bir o kadar da bağımlı dekorasyon unsurlarında zengin bir koleksiyonu aynı anda görebilmeleri, vakit kaybetmeden karar vermelerini kolaylaştırırken, firma bünyesinde bulunan Perde Dikim Atölyesi gibi avantajları kullanabilmeleri yatıyor

Evist ;  “ Duvarlar Özgürlüğünüze Engel Olmasın “ Sloganı ile tüketici ve bayilerinin beğenisine sunduğu yeni koleksiyonları,  yaptığı çalışmaları ve ürün gruplarını Facebook, Twitter ve Blog gibi resmi kanallarında yayınlıyor.













2 izleyicimiz bizden Evist sponsorluğunda ip perde kazanacak .


Kazanmak için şartlarımıza gelince.
  1. Evist facebook sayfasını beğenmek, sayfada daha once yayımlanmış görsel veya haberlerden en az bir tanesine yorum yazamak veya beğenmek  + Fotograflar arasında yer alan görsellerden en az 1 tanesini profillerinde paylaşmanız, 
  2. Evist twitter sayfasını takip etmek ve bir yazıyı rt etmeniz,
  3. http://blog.evistanbul.com ziyaret etmek , YAZILAR kısmına girerek ve yazılmış olan yazılardan bir tanesini Facebook Beğen ikonuna basarak beğenmek veya allta yer alan Twitter Logosu aracılığı ile RT etmek,
  4. Blogumuzun izleyicisi olmanız ,
  5. Kampanyamızı facebook profilinizde varsa twitter yada blog sayfanızdan paylaşmanız,
  6. Katıldığınızı belirtip ad,soyad ,mail adresinizi bu postun altına yazmanız gerekmektedir.
Kampanya Başlama Tarihi:  05 Ekim.
Kampanya Bitiş Tarih: 25 Ekim.

Kargo Ücreti Değerli Evist'e Aittir.

Katılan tüm mutfak cini izleyicilerine bol şans dileriz.
Şans melekleri sizinle olsun:)



EVIST ÇEKİLİŞ LİSTESİ
Katılan herkese ve bizlere bu kampanyayı yapmamıza vesile olan  EVİST firmasına 
  çok teşekkür ederiz.Kampanyamıza 53 kişi katıldı Çekiliş listemiz bu şekildedir






  1. agonta82
  2. zeynep78
  3. esmanur
  4. fevzi
  5. pelin
  6. hawwa
  7. yesim coskun
  8. ece 
  9. nedve
  10. aslıhan
  11. alışverişdavetiyesi
  12. murat
  13. halik volkan
  14. funny me
  15. sezen
  16. mine
  17. perihan 
  18. ismail
  19. kumral28
  20. hülya
  21. lerzana kara
  22. su perisi
  23. şengül yalçın 
  24. incesaz
  25. hayalkuzum
  26. pötüş
  27. kampanya inasnı
  28. yusuf
  29. ayşegül
  30. nur
  31. simge87
  32. daglar
  33. yüksel blazer
  34. ayşe
  35. nurşen
  36. sema akdağ
  37. defnedemir
  38. mehmet avcı
  39. ereknur
  40. senaygaz
  41. kmp hippie
  42. özlem balaban
  43. couselor019
  44. aybuke067
  45. mehtap tuğra
  46. songurum naz
  47. ismail yılmaz
  48. nilgun 
  49. hayat burada
  50. suzan7814
  51. gülnaz
  52. canan
  53. pamukşeker

 Evist sponsorluğunda ip perde kazanan 2 izleyicilerimiz :)

32.dağlar 
49.hayat burada 



Kazanan izleyecimizlerimizi  tebrik ederiz .Kendileriyle  iletişime geçeceğiz.Bu kampanyamız için  tekrar Evist firmasına 'a çok teşekkür ederiz