19 Kasım 2012 Pazartesi

AriZona Iced Tea

Sizlere yepyeni ice tea kavramına yeni bir boyut kazandıran bir ürünü tanıtmak istiyoruz.Bu ürünün adı AriZona Iced Tea.Yurtdışında satılan  ve sonunda  Türkiyeye gelen yepyeni bir ürün, tadının lezizliği  ve özellikle ısıtılarak içilmesi ice tea severlerin gönlünü feth edecek cinsten .En önemlisi ise adeta bir ünlü ressamın fırçada darbelerinden ortaya  çıkmış o muazzam şişe tasarımları.Okadar güzeller ki ,bu şişeleri nasıl değerlendiriyim evimin hangi köşesinde dursun diye düşünüp duracaksın.
Biz AriZona Iced Tea 'nin 3 ürününü tadma şefefine eriştik .Bunlar Narın Elma ve Yeşil çayla buluşmasından ortaya çıkan lezzet şöleni ;AriZona Iced Tea Pomegrante Green tea   Ballı Ginsengli Yeşil Çaylı AriZona Iced Tea Orginal Green Tea with honey ve bizimde en sevdiğimiz meyvalardan olan Yaban mersini içeeren AriZona iced tea Yabanmersini, Armutlu Beyaz Çay :).Bu 3 farklı AriZona Iced Tea lezzetini almanızı hatta raflarda yerini alacak yeni ürün yelpazesinde tadmanızı,hatta çevrenize tatdırmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.Bu yılbaşı bizce tadı kadar harika şişelere sahip AriZona Iced Tea lerden 4 er 5er tane alıp güzel bir pakete koyup sevdiklerinize hediye edip harika,farklı ve leziz  bir yeniyıl hediyesi verebilirsiniz.
Amerikada ice tealer arasında pazar lideri olan AriZona Iced Tea hakkında daha fazla bilgi için AriZona Iced Tea twitter ve AriZona Iced Tea facebook sayfalarını takip edebilirsiniz :)






2 yorum:

  1. Nereden satin alinabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Online satış için http://www.caydukkani.com/markalar/arizona-iced-tea buradan bakabilirsiniz. Ayrıca migros. carrefour gibi büyük marketlerde bulabilirsin:)

      Sil