24 Haziran 2012 Pazar

Bir Kap Su ,Bir Kap Yemek

Yazın bu sıcak ve bunaltıcı günlerinde Mutfak Cinleri olarak HayvanHakları Federasyonu  (HAYTAP ) 'ın başlatmış olduğu Bir kap su, bir kap yemek  sosyal projesine  destek veriyoruz
.Lütfen bu sıcak yaz günlerinde evlerinizde kullanmadığınız kaplarınıza  su yada artan yemeklerinizi koyarak sokaklarınızda bulunan uygun yerlere bırakırsanız bu sıcak yaz günleri oldukça zor şartlarda geçiren minik dostlarımıza yardımcı olmuş olacaksınız.
Her canlı için sussuzluk oldukça zordur bu yüzden lütfen onların için 2 dknızı  bile almayacak  bu yardımı esirgemeyin.

Dondurmalı Milshake

Yazın gelmesiyle  beraber bu sıcak yaz günlerinde içinizi serinletecek , yazın vazgeçilmez lezzzeti olan dondurmayla yapılan ve sizlerin evinde kolayca yapabileceği bir içecek olan Dondurmalı Milkshake tarifini sizlerle paylaşmak istiyoruz.Sadece 5 dkınızı alacak bu tarif bu sıcak ya günlerinde denemenizi tavsiye ederiz :)





Malzemeler :


2 top bitter dondurma
1 top vanilyalı dondurma
1 kahve fincanı soğuk süt
Yarım çay kaşığı şeker
Buz.

Hazırlanışı:
2 top bitter dondurma, 1 top vanilyalı dondurma,soğuk süt ve şekeri blendara koyun hepsini blendardan geçirdikten sonra bir servis bardağına boşaltın daha sonra üzerime yine blendarda kırdığımız kırık buz parçalarınıda ekleyerek dilerseniz üzerine bir top vanilyalı dondurma yada rende çikolata ekleyerek  servis edin .

Afiyet Olsun 

22 Haziran 2012 Cuma

Lezzet Kapımıza Gelsin

Lezzet Kapımıza Gelsin
Pazar akşamı evdeki herkesin isteği farklı! Kimi kebap-mantı ister kimi de dünya mutfağı…
Hangisini memnun edeceğim? Bu kadar farklı restorandan nasıl sipariş vereceğim? Peki, ben ne yiyeceğimmmmm?
Derken can dostum Mine aradı…
Hızı ve kalitesiyle diğerlerine fark atan, tek seferde ayrı restoranlardan sipariş vermemizi sağlayıp, verdiğimiz siparişlerle biriken puanlarla ücretsiz yemek fırsatı sunan istelezzet.com’dan bahsetti.
bu da eğlenceli reklam filmi izleyin anacım


Yemek Siparişi Sepet ile Taşınmaz...:) from Istelezzet on Vimeo.



Dahası  ne yiyeceğime bir türlü karar veremeyen benim gibiler için restoran önerme ve kapıda ödeme gibi özellikleri de olan harika bir site... Adamlar yapmış kardeşim!
Bu arada 3. gömleği ütülerken siparişim eksiksiz ve doğru olarak kapımdaydı, daha ne isterim! Hemen buzdolabının üzerine not edelim.
www.istelezzet.com 444 4 783

Bir bumads advertorial içeriğidir.

13 Haziran 2012 Çarşamba

Bir Ben, Bir Et, Bir de Piknik



#Piknikteiyigider hashtag’ini gördüğümde kısa süre düşündüm ve etsever biri olduğumu anladım. Her piknik sabahı aynı kokuyla kalkarım. Kokuyu aldığımda derim ki “Annem içli köfteleri hazırlamaya başlamış.” Babam her piknik sabahı olduğu gibi “ne gerek var içli köfte hazırlamaya?” der.

Annemin de klasik cevabıdır. “İçli köfte her zaman yenir.” Gerçekten öyledir içli köftenin sabahı akşamı yoktur benim gözümde. Sabah akşam demişken diğer köfteyi unutmamak lazım. Çiğ köfte. Sırf annemin çiğ köftesi için taze lavaş ve yeşillik almaya giderim. Eee bu arada pikniğin kraliçesinden bahsetmezsem ayıp olur. Herhalde hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz. Şuan hepinizin ne de güzel olur dediğini duyar gibiyim. Evet doğru cevap tavuk. Bu üçlü benim olmazsa olmazlarımdır.

Peki sizin #piknikteiyigider dediğiniz üçlünüz neler?

Bir bumads advertorial içeriğidir.

7 Haziran 2012 Perşembe

Cikolatayolla.com Çikolata da Sınır Tanımıyor!


Yaz gelince malum düğün mevsimi başlar. Nikâhlar, kız isteme törenleri, sözler, nişanlar… Hepimizin heyecanının dorukta olduğu ve her şeyin güzel olmasını istediğimiz günlerdir bunlar. Adetlerimize göre erkek tarafının getirmesi gereken hediyeler vardır. Çikolatasıydı çiçeğiydi hediyesiydi derken son dakikaya bırakılan bu işler süse, püse, çikolataya önem verilmeden getirilir kız evine… Oysa ne kadar önemlidir biz bayanlar için bunlar. Hayatımız da bir kere yaşayacağımız bu anların güzel ve özel olmasını isteriz. 

 
cikolatayolla.com ‘ da sizi kız tarafına mahcup etmeyecek özel çikolatalar var!  J Güzel konseptlerde harika kutuları ve ambalajlarıyla büyüleyen çikolatalar sizleri bekliyor.


Bu şirin kutuyu ve içerisindeki leziz çikolataları kim istemez ki ? Tebrik, Hasta ziyareti ve hediye olarak da götürebileceğiniz şık bir kutu!

 
Saten kutu içerisinde güzel mi güzel organze kurdeleler ile süslenmiş, içerisin de spesiyal çikolatalar ve drajeler bulunan bu şirin kutu tablo gibi  ! 

 
Biz özellikle mantar şeklinde ki çikolataya bayıldık, içerisindeki akışkan kakaolu çikolatası ile kendinizden geçmeniz mümkün. 

Ayrıca düğün, nişan telaşı derken babalar gününü de unutmayalım. Babalarımıza da güzel isimli veya özel baskılı çikolatalardan yaptırabilirsiniz.


Cikolatayolla.com’da dilediğiniz çikolata konseptine rastlayabilirsiniz. Sevgiliye,Anneye , Hediye,Doğum günü, Mesajlı , Tebrik, Likörlü,Çikolata Buketi, Bebek Çikolataları vs. bulmanız mümkün.

%100 güvenli alışveriş ve  İstanbul içi aynı gün teslimat.
Veeeeeee facebook takipçilerine özel %10 indirim.

Nişantaşı Şubesi - Merkez Ofis
Rumeli Caddesi No:96 / 6 Nişantaşı - Şişli / İSTANBUL
E-mail : info@cikolatayolla.com
Tel: 0212 674 1 674 Gsm: 0543 516 83 56

1 Haziran 2012 Cuma

Dünyanın En Sessiz Süpürgesi Rowenta ile Tanışın!

Elektrikli ev aletlerinin güvenilir markası Rowenta yine bir ilke imza atmış. Silence Force Extreme adını verdiği süpürge serisinde güç ve sessizliği bir arada sunmuş. Çıt çıkarmadan çalışırken evimizi dip köşe temizleyen Rowenta ile temizlikte yeni bir döneme adım atıyoruz.

Rowenta Silence Force Extreme dünyanın en sessiz süpürgesi! Düğmesine bastığınızda çalıştığı neredeyse anlamıyorsunuz. Bu sessizliğinin yanında üstün bir temizleme gücüne de sahip.

Torbalı ve torbasız olarak iki ayrı kategoride ve topam 8 farklı renkten oluşan bu süpürgeler gerçekten şahane! Torbasız olanı Çoklu Siklon Teknolojisi sayesinde saatte 300 km hızla tozları süpürgenin içerisine alıyormuş. Aynı zamanda, emiş performansını kaybetmeden evi süpürmek artık çok daha zahmetsiz ve kolay.

Buradan Rowenta Silence Force Extreme’in nasıl çalıştığını izleyebilirsiniz:


Rowenta


Rowenta elektriğin zamlandığı günümüzde bizleri düşünmüş ve enerji tüketimi %50 azaltılmış. Tasarım ve renk olarak da hayran kalacağınız bir Rowenta mutlaka vardır. Ben mesela mor olanına bayıldım!

Ayrıca diğer aksesuarları da kullanım konforunu artırmak için özel olarak tasarlanmış, evde hayatınızı gerçekten de çok kolaylaştırıyor. Koltukların altını temizlerken öyle yerlere yatmanıza veya eğilmenize gerek kalmıyor.

Kısacası, evinize sessiz bir güç arıyorsanız, aşağıdaki linke bakmadan geçmeyin derim.




http://www.rowentasupurge.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.