24 Ocak 2014 Cuma

Türkiye'nin Yeni Online Market'i Açıldı


Taze gıda ve hızlı tüketim ürünleri konusunda Türkiye'nin en yeni ve mobil online perakendecisi olan OnlineMarket hizmete açıldı.

OnlineMarket.com.tr
Üç başarılı iş adamı; Murat Demirhan, Cüneyt Gürbüz ve Bülent Demirhan'ın girişimci ruhlarını ortaya koydukları, taze gıda ve hızlı tüketim ürünleri konusunda Türkiye'nin en yeni ve mobil online perakendecisi olan OnlineMarket hizmete açıldı. Bir marketten satın alabileceğiniz her ürünü en kısa sürede teslimat ücreti almadan ve kapıda ödeme ve iade seçenekleriyle ayağınıza kadar getiren OnlineMarket, hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlandı!
Sanal market konseptine ivme kazandıran OnlineMarket, Türkiye'de son dönemde yaptığı yatırımlarla öne çıkan Aslanoba Capital'in ilgisini çekmeyi başararak 1 milyon dolarlık yatırım desteğiyle hizmete açıldı. Günümüz teknolojisinde zamandan tasarruf eden uygulamalar hayatımızın vazgeçilmez birer unsuru haline gelmeye başladı. Çalışma hayatının yoğunluğu ve zorlu şehir şartlarında yaşamaya vakit ayırmak oldukça zor. İşte tam bu noktada "zaman kazandırmak" mottosuyla yola çıkan ve Türkiye'nin en yeni online perakendecisi olan OnlineMarket devreye giriyor. Markette harcanan zamandan tasarruf ederken aynı zamanda taptaze ürün seçeneklerini aynı fiyat politikasında alabileceğiniz OnlineMarket, hayatınızı her yönden kolaylaştırıyor.

Teslimat ücreti vermeden dünyanın ürünü kapınızda!
Sektörün en güçlü markalarının en taze ürünlerini gıda güvenliğine verdiği önem çerçevesinde tüketicilerine en hızlı şekilde ulaştıran OnlineMarket, siparişinizi belirttiğiniz en kısa sürede adresinize ulaştırıyor. Sipariş saati belirtildiği takdirde 1 saat içerisinde ürünlerinizi adresinize teslim eden OnlineMarket; hızlı, güvenilir ve en kolay market olarak karşımıza çıkıyor. Soğuk zincire önem veren alt yapıyla, soğuk hava depolarında ve uygun şartlarda muhafaza edilen ürünler yine frigofirik araçlar sayesinde tazeliğini kaybetmeden ayağınıza geliyor. Bilinen sanal marketlerin aksine, tanıtım döneminde teslimat ücreti almayan OnlineMarket, kapıda ödeme ve ürün iade seçenekleriyle de tüketicilerin kalbini fethetmeye hazırlanıyor. Pilot bölge olarak seçilen Ataşehir'de hizmet vermeye başlayan OnlineMarket, şehrin farklı kilit noktalarında cep depolar kurmayı hedefliyor. Seçilen bu noktalardan deneyimli ekibiyle ürün teslimatını sağlayacak olan marka, güçlü ve geniş kadrosuyla İstanbul trafiğinde geciken siparişlere de meydan okuyacak!

Gurme damaklara layık lezzetler OnlineMarket'te!
Binlerce ürünü bir tıkla kapınıza kadar getiren OnlineMarket, klasik perakende marketlerden farklı olarak ithal ve gurme ürün gamına da yer veriyor. Tüm organik gıda kategorilerine ve zincir mağazalara giremeyen butik ürünlere de yer veren marka, market alışverişini eziyet olmaktan çıkarırken lezzet dünyanızı da genişletiyor. Zaman kazandırmak ve hayatı kolaylaştırmak mottosuyla yola çıkan OnlineMarket, binlerce ürünü www.onlinemarket.com.tr adresinde tüketicilerle buluşuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder