26 Şubat 2014 Çarşamba

Philips'ten Çok Amaçlı Kullanım İçin Cilt Dostu MultiGroom

Philips MultiGroom Erkek Bakım Seti; cilt dostu performansı ile tahrişi en aza indiriyor ve kışın soğuktan tahriş olan ciltleri tıraşın neden olabileceği yan etkilerden koruyor.

Yüz, saç ve vücut için sunduğu farklı kullanım özellikleriyle komple bakımı bir arada sunan Philips MultiGroom Erkek Bakım Seti; cilt dostu performansı ile tahrişi en aza indiriyor ve kışın soğuktan tahriş olan ciltleri tıraşın neden olabileceği yan etkilerden koruyor.
İstenilen tarzı yaratmak için ıslak ve kuru olarak kullanılabilen Philips MultiGroom Pro Erkek Bakım Seti QG3380, saç kesimini düzenli tutmak, sakal düzeltmek veya vücut tüylerinden kurtulmak için ideal... Erkeklerin görünüşünü mükemmelleştirecek tüm araçları tek bir cihazda buluşturan Philips MultiGroom Pro Erkek Bakım Seti, aynı zamanda cilt dostu olan yüksek performanslı düzeltici bıçaklara sahip.
Vücudun her yerinde düzeltme ve tıraş olanağı sunan MultiGroom tıraş başlığı, yuvarlatılmış uçları ile tıraş sırasında cildi koruyor. 10 farklı uzunluk ayarı bulunan vücut tüyü düzeltme tarağına, burun, göz ve kaş için hassas düzelticiye, 18 uzunluk ayarlı saç kesme tarağına sahip Philips QG3380, turbo gücü sayesinde de kalın tüylerde hızlı sonuçlar veriyor.
Cilt dostu bıçakları ile yüzünüze ve boynunuza nazik davranan Philips MultiGroom, kenarlarda temiz sonuçlar için hassas folyoya sahip. Boyun altında pürüzsüz tıra? için ideal MultiGroom'un kusursuz hatlar, dar alanlar ve detaylar için 21 mm düzelticisi bulunuyor.
Bir saatlik şarj ile 50 dakika boyunca kablosuz olarak kullanılabilen Philips MultiGroom Pro Erkek Bakım Seti, ıslak ya da kuru, duşta bile rahatça kullanılabiliyor, tarzını korumak isteyen günümüzün bakımlı erkekleri için her ortamda komple bakım çözümleri sunuyor.
Philips MultiGroom Pro Erkek Bakım Seti QG3380, 239,90 TL'den satışa sunuluyor.

0 yorum:

Yorum Gönder