25 Mart 2014 Salı

Saçlarınızın Elektriklenmesine Son Veren Goldmaster Yeni Saç Düzleştirici

Saçlarınızın Elektriklenmesine Son Veren Goldmaster Yeni Saç Düzleştirici
Goldmaster İpek Saç Düzleştirici İle Maksimum Etkili Sonuç

Kişisel bakımda öncü ürünleriyle fark yaratan GoldMaster, geniş plakalı yeni saç düzleştiricisi İpek ile saçların elektriklenmesini engelleyerek sağlıklı görünüme kavuşturuyor. İpek saç düzleştirici diğer ürünlere göre daha fazla sıcaklığa ulaşarak daha etkili bir sonuç gösteriyor.

45W güç performansı ile kısa sürede istenilen sıcaklığa ulaşan İpek saç düzleştirici, geniş plakaları sayesinde daha fazla saçı kısa sürede düzleştiriyor. Saçınızın ihtiyacına göre 120 ile 220°C ısı ayar seçeneği bulunan saç düzleştiricinin geniş LCD sıcaklık göstergesi, istediğiniz seçeneği rahatça görmenizi sağlıyor.

Turmalin seramik kaplı plakaları sayesinde negatif iyon salımı gerçekleştiren İpek saç düzleştirici, saçların elektriklenmesini ve yıpranmasını önlüyor. GoldMaster İpek saç düzleştiricinin 360° dönebilen hareketli kablosu rahat kullanım imkânı sunarken, kullanımdan sonra çalışır halde unutulursa otomatik kapanma özelliği ile 60 dk içinde kendiliğinden kapanıyor.

GoldMaster ürünlerine GoldMaster yetkili satıcılarından ulaşabilir, www.goldmaster.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder