11 Haziran 2014 Çarşamba

Teknolojisever Babalara Hediyeler GoldMaster’dan

GoldMaster, babasını şaşırtmak isteyenlere birbirinden farklı hediye seçenekleri sunuyor. En kapsamlı Türkiye haritasına sahip navigasyon sistemleri, bilgiye ulaşmayı kolaylaştıran ve sürekli iletişimde almayı sağlayan tabletler, çok fonksiyonlu ve su geçirmez özellikli erkek bakım kiti ürünlerinde kaçırılmayacak avantajlar sizi bekliyor. 
Türkiye’nin En Kapsamlı Haritasına Sahip Goldmaster Navigasyonları İle Kaybolmak Yok

Türkiye’nin öncü elektronik markası GoldMaster, navigasyon sistemlerinde 81 ili kapsayan en kapsamlı Türkiye haritasını kullanıyor. Şık tasarımlarıyla dikkat çeken NAV-579 HD, NAV-510, NAV-512, NAV-516, NAV-517 ve NAV-525 navigasyonlar ücretsiz 3 yıl garanti imkânı sunuyor. Navigasyon cihazlarının en önemli özelliği arasında; son versiyonunun kullanıldığı Başarsoft Haritası, iGO Primo yazılımı ve yazılımın çok daha hızlı çalışmasını sağlayan 800 Mhz işlemci yer alıyor. Ayrıca GoldMaster, cihazların ömrü boyunca ücretsiz harita güncelleme imkanı sunuyor.

Goldmaster Bengal Tablet ile Aradığınız Her Şey Yanınızda 

HD çift kamera ve 3G usb modem desteği fonksiyonlarıyla ön plana çıkan yeni GoldMaster Bengal tablet, teknoloji seven babalar için harika bir hediye seçeneği. Sahip olduğu kaliteli özellikleri ve fiyat avantajı ile Babalar Günü hediyesi arayanlar için iyi bir alternatif olan GoldMaster Bengal tabletin yanında beyaz kapaklı deri kılıf da hediye ediliyor.

9.0 inch ekran genişliğine sahip Bengal tablet, 1 GB Ram, 8 GB dahili hafızası ve 32 GB’a kadar mikro SD kart destekleme gibi üst seviye özellikleriyle dikkat çekiyor. HD arka ve ön yüz kamerası ile görüntülü görüşme yapmayı sağlayan tablet, 1024x600 çözünürlüğü sayesinde yüksek ekran çözünürlüğü sunuyor.

3G USB modem desteği ile istediğiniz her yerde görüntülü konuşma imkânı sağlayan tablet, dokunmatik 5 noktalı kapasitif ekran, dahili mikrofon,  dahili yandex navigasyon ve nöbetçi eczane programına sahip. Bengal tablet, kullanıcıların işlerini kolayca takip etmelerine yardımcı olurken aynı zamanda oyun oynamaktan zevk alanlar için de eğlenceli bir deneyim yaşama imkânı sunuyor.


Babanıza Çok Fonksiyonlu Ve Su Geçirmez Goldmaster Elvis Tıraş Makinesi Hediye Edin

GoldMaster Elvis tıraş makinesi çok fonksiyonlu kullanımı, 4,8 V yüksek performansı, su geçirmez ve hızlı şarj olma özelliği ile tüm beklentileri karşılıyor. U ve T başlığı bulunan Elvis tıraş makinesi 6 farklı fonksiyonda kullanılabiliyor. Burun, kulak ve kaş düzeltme ucu, saç, bıyık ve favori düzeltme başlığı ile her türlü ihtiyacınızı karşılayan tıraş makinesinin detay düzeltme başlığı sayesinde de en ufak ayrıntı dahi düzeltilebiliyor. Gövde ve parçaların yerleştirildiği stand sayesinde de kaybolmuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder