7 Haziran 2012 Perşembe

Cikolatayolla.com Çikolata da Sınır Tanımıyor!


Yaz gelince malum düğün mevsimi başlar. Nikâhlar, kız isteme törenleri, sözler, nişanlar… Hepimizin heyecanının dorukta olduğu ve her şeyin güzel olmasını istediğimiz günlerdir bunlar. Adetlerimize göre erkek tarafının getirmesi gereken hediyeler vardır. Çikolatasıydı çiçeğiydi hediyesiydi derken son dakikaya bırakılan bu işler süse, püse, çikolataya önem verilmeden getirilir kız evine… Oysa ne kadar önemlidir biz bayanlar için bunlar. Hayatımız da bir kere yaşayacağımız bu anların güzel ve özel olmasını isteriz. 

 
cikolatayolla.com ‘ da sizi kız tarafına mahcup etmeyecek özel çikolatalar var!  J Güzel konseptlerde harika kutuları ve ambalajlarıyla büyüleyen çikolatalar sizleri bekliyor.


Bu şirin kutuyu ve içerisindeki leziz çikolataları kim istemez ki ? Tebrik, Hasta ziyareti ve hediye olarak da götürebileceğiniz şık bir kutu!

 
Saten kutu içerisinde güzel mi güzel organze kurdeleler ile süslenmiş, içerisin de spesiyal çikolatalar ve drajeler bulunan bu şirin kutu tablo gibi  ! 

 
Biz özellikle mantar şeklinde ki çikolataya bayıldık, içerisindeki akışkan kakaolu çikolatası ile kendinizden geçmeniz mümkün. 

Ayrıca düğün, nişan telaşı derken babalar gününü de unutmayalım. Babalarımıza da güzel isimli veya özel baskılı çikolatalardan yaptırabilirsiniz.


Cikolatayolla.com’da dilediğiniz çikolata konseptine rastlayabilirsiniz. Sevgiliye,Anneye , Hediye,Doğum günü, Mesajlı , Tebrik, Likörlü,Çikolata Buketi, Bebek Çikolataları vs. bulmanız mümkün.

%100 güvenli alışveriş ve  İstanbul içi aynı gün teslimat.
Veeeeeee facebook takipçilerine özel %10 indirim.

Nişantaşı Şubesi - Merkez Ofis
Rumeli Caddesi No:96 / 6 Nişantaşı - Şişli / İSTANBUL
E-mail : info@cikolatayolla.com
Tel: 0212 674 1 674 Gsm: 0543 516 83 56

6 yorum:

  1. canım çekti harika gözüküyorlar.

    YanıtlaSil
  2. vuhuu çok hoş görünüyorlarrrr

    YanıtlaSil
  3. ama böylede anlatılazki nereden bulacağım ben çikolata şimdi :)

    YanıtlaSil
  4. insanı canı çekiyor gerçekten..siteyi de inceledim .. çok başarılı gerçekten

    YanıtlaSil
  5. Mutfakcinleri sayesinde cikolatayolla firmasının çikolatalarını tanımış oldum cok güzel görünüyorlar olsa da yesek şimdi :) en kısa zamanda bu çikolataları tatmak icin Mutfakcinleri ve cikolatayolla işbirliğiyle kampanya bekliyorum ...

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten çok güzel ürünleri var cikolatayolla.com 'da.. Arkadaşıma hediye gelmişti.. Gayet lezzetliydi..

    YanıtlaSil