15 Haziran 2011 Çarşamba

Pesto Soslu Tagliatelle


Çok farklı bir kampanya ile karşınızdayız. devam ediyoruz yolumuza.Bu sefer sizlere bir tarif vericeğiz ve bu tarifte kullanmış olduğumuz makarnalardan oluşan bir seti sizlere hediye ediceğiz .Gurmeonline bizlere sitesinden seçtiği çok güzel bir ürün setini yolladı bizde bu ürünlerle biz sizleri için. Pesto Soslu tagliatelle yaptık.Tarife geçmeden önce sizlere Gurmeonline' ı tanıtmak istiyoruz.
Gurmeonline 2010 yılında internet üzerinde Gıda, Bakım ve Temizlik ürünlerini satm
ak üzere kurulmuş olan,hedefi öncelikle Sağlıklı ve özel ürünleri araştırarak,çok geniş bir yelpazede olan ürünler uygun fiyatlar ve kargo ile müşteriye sunabilmek üzerine kurulu olan bir alışveriş sitesi. . Gurmeonline sitesinin en önemli özelliği lezzetli veya sağlıklı ürün arayanlar için ekonomik ama kaliteli bir kaynak site olabilmesidir.Ayrıca Gurmeonline'da ekolojik bakım, kozmetik ve temizlik ürünleride bulabilirsiniz.Kısacası Gurmeonline tıpkı sitelerinde dedikleri gibi farklı tatlar arayanların buluşma noktası.
Gurmeonline bizlere yolladığı sete gelince.:
Bu set içinde 3 adet ürün bulunmakta Bunlardan ilki Bintepe Organik Zeytinyağı . Organik Zeytinyağı olarak bintepe markası 2007 yılında İtalya'da ödül kazanmış bir marka ve yine Türkiye'de en uygun fiyatlarla sadece Gurmeonline' da satılan bir ürün .Eğer halis mulis bir doğal ve saf bir zeytinyağı ile yemekleriniz tatlansın istiyorsanız mutlakaBintepe Organik Zeytinyağı deneyin diyoruz.

Diğer ürünümüz ise Pastificio Bolognese Tagliatelle .İtalyan mutfağından bir makarna çeşit olan Tagliatelle oldukça basit yapılan bir makarna çeşiti.Pastificio Bolognese Tagliatelle en uygun fiyata almak isterseniz mutlaka Gurmeonline'dan bakın .



Son ürünümüz ise Makarnamızı tatlandırıcak olan İtalyanlar makarna soslarından Pesto Sosu. Biz ise makarnamızda yine Gurmeonline da en uygun fiyat ile bulabilceğiniz Sacla Pesto - Fesleğenli Makarna Sosu unu kullandık.Gerçekten harika bir lezzet mutlaka alıp bu sos ile makarna yapmanızı tavsiye ederiz.


Bu üç üründen ise sizler için yapmış olduğumuz tarif Pesto Soslu Taglia .
Çok çabuk sürede hazırlayacağınız bu enfes İtalyan lezzetini mutlaka deneyin



Malzemeler:
1 çay kaşığı Bintepe Organik Zeytinyağı .

Hazırlanışı:
Öncelikle bir tencerenin içine su ve 1 çay kaşığı tuz koyarak iyice kaynatıyoruz .Kaynadıktan sonra 1 paket Pastificio Bolognese Tagliatelle 'i tenceremizin içine atalım .Arada bir çatal yardımı ile ara sıra karıştırmak kaydı ile 8-10 dk pişirelim.Tagliatellemiz piştikten sonra bir süzgeç yardımı ile iyice süzelim .
Öncelikle tagliatellemizi bir kase içine alıp içine 1 çay kaşığı kadar Bintepe Organik Zeytinyağı dökerek harmanlayalım.Harmanladıktan sonra içine dilediğimiz miktarda bizler bu tarif için 3 tatlı kaşığı kadar kullandık Sacla Pesto - Fesleğenli Makarna Sosu ekleyerek hızlı hızlı karıştırmak suretiyle iyice harmanlayın ve servis tabaklarına alarak dilerseniz üzerine toz parmesan ile servis edin.

0 yorum:

Yorum Gönder