9 Temmuz 2012 Pazartesi

Efsane şarap Buzbağ ile “Her Yudumda Anadolu” Fotoğraf Yarışması başlıyor






Anadolu’nun efsane şarabı Buzbağ tarafından Facebook üzerinden düzenlenen “Her Yudumda Anadolu” isimli fotoğraf yarışması başlıyor. Yarışmaya katılmak için yemek, kültürel zenginlik, tarihi yerler, el sanatları gibi Anadolu ile özdeşleşmiş değerlere ait fotoğrafları 18 Haziran – 18 Ağustos tarihleri arasında Buzbağ’ın Facebook www.facebook.com/buzbagsarap sayfasına yüklemeleri gerekiyor. En beğenilen ilk 3 fotoğrafın sahibinin Elazığ’a bağ bozumu gezisi kazanacağı yarışma ile Buzbağ, yeme-içmeyi ve gezmeyi seven maceraperest şarap severleri arıyor. 







Türkiye’nin efsane şarabı Buzbağ’ın www.facebook.com/buzbagsarap Facebook fan sayfası üzerinden düzenleyeceği “Her Yudumda Anadolu” isimli yarışmaya gönderilen fotoğraflardan jüri, 10 fotoğraf seçecek. Sonrasında jürinin seçtiği fotoğraflar, Facebook üzerinden herkesin beğenisine sunulacak ve en çok beğenilen 3 fotoğraf sahibi Buzbağ’ın doğduğu topraklarda Elazığ’da bağ bozumuna gitme hakkı kazanacak.




Jüri üyeleri arasında Atlas Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Özcan Yüksek, CNN Türk Program Sunucusu Pınar Esen ve Akşam Gazetesi Köşe Yazarı Sevim Gözay’ın bulunduğu yarışmaya katılmak isteyenlerin, ister Buzbağ’ın içinde olduğu fotoğraflar isterse de Anadolu özelinde; yemek, kilim, kültürel zenginlik, tarihi yerler, baharatlar, el sanatları gibi Anadolu ile özdeşleşmiş fotoğrafları 18 Haziran – 18 Ağustos tarihleri arasında Buzbağ’ın www.facebook.com/buzbagsarap Facebook sayfasına yüklemeleri gerekiyor. Kazanları Elazığ’da rüya gibi bir bağ bozumu bekliyor.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için: http://on.fb.me/bagbozumuyarismasi


Buzbağ Hakkında

Türkiye’nin en köklü şarap markalarından Buzbağ, 1944 yılından bu yana Elazığ yöresinde yetişen Öküzgözü ve Diyarbakır yöresinde yetişen Boğazkere üzümleri ile Elazığ’da Kayra Şarap Üretim Tesisi’nde yüksek kalite ve özenle üretilmektedir.  Buzbağ ismini, Elazığ’daki Harput Bölgesi’nde bulunan Buzluk Mağara’sından almaktadır. Buzbağ, bu toprakların efsane şarabı.


0 yorum:

Yorum Gönder