10 Ekim 2012 Çarşamba

Lipton’la yumuşak içimli bir yeşil çay deneyimine hazır mısınız?


Lipton’la yumuşak içimli bir yeşil çay deneyimine  hazır mısınız? 

Çay tutkunlarının vazgeçilmezi Lipton, çok daha yoğun ve keyifli bir çay deneyimi sunan Piramit Poşet Çay serisine yeşil çayları ekledi. Yeni Lipton Piramit Yeşil Çay çeşitleri, en genç çay yapraklarını taze bitki ve meyvelerle bir araya getirerek yeşil çayı daha hafif, lezzetli ve keyifli bir deneyime dönüştürüyor.

Çay tutkunlarının vazgeçilmezi Lipton, Piramit Poşet Çay serisine yeşil çay deneyimini çok daha keyifli hale getiren Piramit Yeşil Çay çeşitlerini ekliyor. Yeni Lipton Piramit Yeşil Çaylar, Sade, Limonlu Melisalı ve Nane Ferahlığı olmak üzere birbirinden lezzetli üç farklı tatla raflardaki yerini alıyor.

Bitki, meyve ve yeşil çay kategorisine yeni bir soluk katan Lipton Piramit Poşet Çaylar, daha geniş demlenme alanı ve içerisindeki büyük bitki ve meyve parçalarıyla lezzetini suya daha yoğun bir şekilde veriyor. Geçtiğimiz yıl Çilekli Ahududulu, Elmalı Tarçınlı, Ballı Limonlu, Kuşburnu ve Papatya olmak üzere birbirinden lezzetli 5 ürünle piyasaya çıkan Lipton Piramit Poşet Çaylar, bu yıl yeni çıkardığı yeşil çay ailesi ile benzersiz bir çay deneyimi sunmaya devam ediyor. Çok daha yumuşak içimli Piramit Yeşil Çaylar ile taze çay yaprakları ve tomurcuklarından gelen hafifliği her yudumda keşfedeceksiniz.




Mutfakcinlerin bloguna  geçen gün kocaman bir kutu geldi Üzerinde Yeni Lipton Piramit Çay Yeşil  Çayın en hafif hali yazıyordu .Bu yazıyı görünce heyecanımızı dahada artmış şekilde hemen kutu kapağını açtık ve  bir anda karşımıza Liptonun sarı rengini taşıyan uçan bir balon çıktı. İnanılmaz şeker bu balon bizi cocukluğumuza bir anlık olsun donmemizi sağladı :)






Fakat bunlardan daha onemli olan  bu kutunun içinde Liptonun yeni Yeşil Piramit Çay 'a ailesine ait   3 adet yepyeni ürünü bulunmaktaydı. Bu soğuk kış günlerinde size enerji vermesi,hastalıklardan koruması için  bu Yeni Lipton Yeşil Piramit Çay lezettlerini mutlaka alıp denemenizi sizlere şiddetle tavsiye ediyoruz :) Biz biraz nane düşkünü olduğumuzdan hemen Naneli ve Tarçınlı bitki ve meyve çayı yaptık .İnanılmaz bir tadı olan bu çay özellikle  gribal kırgınlığımız varken bizlere ilaç gibi geldi :)).Liptona çok teşekkür ederiz bu lezzetleri mutlaka alıp denemenizi tekrar tavsiye ederiyoruz :))








0 yorum:

Yorum Gönder