3 Şubat 2013 Pazar

Canderel Green ile Hazırlanmış Muhallebi

Bugün sizelere Canderel Green adlı bir üründen bahsetmek istiyoruz. Canderel green birtiksel bir tatlandırıcı.Sıcak içeçeklerde kekler,pastalarda,hamur işlerinde kısacası şeker kullandığınız birçok yerde Canderel Green  doğal tatlandırıcı kullanabilirsiniz
Canderel green şeker yerine hazırladığınız yemeklerde yada içeceklerde kullanabileceğiniz ,formunuzu korumaya yardımcı olan sağlıklı bir alternatif.
Canderel Green hakkında detaylı bilgiye sahip omak isterseniz mutlaka sitelerini ziyaret edin.Canderel sitesinde tarifler,sağlıklı bilgiler ve ürün hakkında detaylı bilgiler bulunuyor.Bizde Canderel Greenle hazırlanmış bir tatlı tarifini sizlerle paylaşmak istiyoruz :)


Muzlu Hindistan Cevizli Muhallebi


Malzemeler:
1 lt süt 
3 çorba k. pirinç unu
1 çorba k. mısır nişastası
3 tatlı kaşığı Canderel Green tatlandırıcı.
1 çay k. vanilya
1 çay k. tozhindistan cevizi
2 adet orta boy muz.

Hazırlanışı:

Tencerenin içine sütü,pirinç ununu,mısır nişastasını.vanilyayı,hindistan cevizini ve en son olarak Canderel Green tatlandırıcı ekleyerek orta ateşte kıvamı tutuncaya kadar karıştırarak pişirin.
Daha sonra muzları dilimleyerek eşit bir şekilde kaselerin en alt kısmına koyun ve üzerine muhalllebiyi eşit miktarda bölüştürün ve üzerlerine dilerseniz muz ve yine dilerseniz  toz hindistan cevizi ekleyerek servis edin.
Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder